nlc.hu
Otthon

Szokatlan betörő: medvét talált a házában

És te mit szólnál, ha egy medvét találnál a konyhádban? – videó

Egy connecticuti nő hazaérve a munkából szokatlan betörővel találta magát szemben: egy medvével.
Barna medve

Shannon Davis azt mesélte az Eyewitness News3-nak, hogy amikor hétfőn hazaérkezett a winstedi otthonába, furcsállta, hogy a macskája odakint volt, és szokatlan módon az ablakot bámulta. Azonban a nő nem tulajdonított nagy jelentőséget a macska viselkedésének, viszont azt észrevette, hogy egy árny suhan el az ablak mellett. Davisnek hamarosan összeállt, hogy egy medve jár a konyhájában. Az állat az ablakon keresztül mászott be. Davis, aki a medvéről egy videót is feltett Facebookra, egy szomszédtól kért segítséget. A ragadozó végül az ablakon keresztül mászott ki, és nem okozott kárt a lakásban.

„Egy nyalóka volt a szőnyegre ragadva. Kihúzta az uzsonnás tálcát. A szélére húzta, de csak egy csomag vaníliás ostya és a morzsái voltak benne, és ennyi” – mondta Davis.

Medvével korántsem veszélytelen, sajnos rendszeresen írunk olyan hírekről, amelyek medvetámadásokról szólnak. 2020-ban például a háza mögötti udvarában alvó fiatal nőre támadt egy medve San Gabriel Valley-ben. A ragadozó karmolni és harapdálni kezdte a nőt, aki a laptopjával ütött vissza. Ahogy nő kiszabadult a medve karmai közül, a házban keresett menedéket. Ő túlélte, de meghalt az a 26 éves pásztor Erdélyben, társa pedig rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, miután rájuk támadt egy medve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top