nlc.hu
Otthon

Betört a medve egy családi házba, és ellopta az ételüket

Betört a medve egy család otthonába, hogy megegye a vacsorájukat

A második emeleti ablakból lógva próbált lelépni, ekkor bukott le.

Egy medve betört egy coloradói család otthonába, belakmározott a karajból, amit a konyhában talált, majd a második emeleti ablakon át megpróbált lelépni. Ahogy ott lógott a párkányba kapaszkodva, lebukott: videóra vette őt a család szomszédja.

Ryan McFarlane Steamboat Springs-i otthonában történt az eset, amíg a férfi és a családja nem voltak otthon. Ezt használta ki a medve, aki az első emeleti ablakon jutott be a házba. A rablás helyszínéről a második emeleti ablakból lógva igyekezett meglépni, a szomszéd ezt a pillanatot rögzítette videón.

Micimackó

Jelenet a Micimackó visszatér című filmből (Fotó: RTL Sajtóklub)

A medve végül visszamászott a házba, és megtalálta az eredeti ablakot, amin először bejutott a család otthonába. A bejáratnak használt ablakon keresztül jutott ki az állat, akinek már csak a nyomait találták a hazaérkező McFarlane-ék. Ryan elmondása szerint a torkos medve megszállta a konyhájukat, láthatóan kaja után kutatva. Talált is némi maradék karajt, azt vitte magával.

Az esetről készült videót itt nézheted meg:

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top