nlc.hu
Otthon

Megmutatták második kislányukat Kasza Tibiék

Közös fotón Kasza Tibi két kislánya, már otthon van az ötnapos Liza Panna

Az énekes, műsorvezető felesége elárulta, hogyan fogadta a nagyobbik lánya a kishúgit.

Mint arról beszámoltunk, június 14-én megszületett Kasza Tibiék második gyereke. A kis Liza Panna már otthon van az édesanyjával, Darai Andreával, aki a közösségi oldalán elmesélte – amit az Origo szúrt ki -, hogyan teltek az első napok kétgyermekes anyuként, illetve mit szólt a nagyobbik lánya, a 3 éves Lora Bella a kishúgihoz.

Kasza Tibi

Felesége szerint Kasza Tibi példás apuka – Fotó: Sajtószoba

Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni, ha már nem a pocakomban, hanem itthon lesz egy pici baba, és felborulnak a napjaink… de ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen,tiszta szeretettel szereti a húgát, amitől kívánni sem tudtam volna jobbat” – árulta el a közösségi oldalán Kasza Tibi párja, aki közös fotót is mutatott a kislányairól. (A fotót ITT nézheted meg!)

Darai Andrea arról is vallott a posztjában, milyen érzés kétgyermekes anyának lenni: “Szavakkal leírhatatlan. (…) Csodálatos szerelembuborékban vagyunk mindannyian“.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top