nlc.hu
Otthon
A börtönből keresett lakást a rab, elvette az ingatlanügynököt

A börtönből keresett lakást a rab, később elvette az ingatlanügynököt

Az eset pikáns része, hogy a férfi a börtönből telefonált, a szabadulására várt.

Austin Saunders  lakást keresett, emiatt hívta fel az ingatlanközvetítő Ericát, így találtak egymásra. Az eset pikáns része, hogy a férfi a börtönből telefonált, a szabadulása utáni időszakra keresett magának lakhelyet. Erica először nem is tudta, hogy a börtönből hívja Austin, csak akkor esett le neki, mikor meghallotta, „egy percük van hátra”, és a férfi azt mondta neki, vissza fogja hívni.

Házasság és a holdállás

Fotó: Getty IMages/PeopleImages

Mint kiderült, Austin hétéves börtönbüntetését töltötte fegyveres rablásban való részvétele miatt.

Aztán tényleg visszahívta a nőt, és levelekben, videóhívásokban és további telefonhívásokban tartották a kapcsolatot és ismerkedtek meg egyre jobban. Ekkor már rég nem a lakás volt a téma, egyértelműen elkezdtek vonzódni egymáshoz.

Végül 2021. június 9-én jött el a nagy nap, és találkozhattak, Erica ment el a párja elé a börtönbe.

Erica családja először nem örült a kapcsolatnak, de aztán rájöttek, Austinnak tényleg nincsenek hátsó szándékai vele. Illetve még egy emberrel meg kellett ismertetnie Austint, a 10 éves lányával, Lilyvel, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki.

A pár december 27-én kelt egybe.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top