nlc.hu
Otthon

Videón a 19 kocsit végigkarcoló újpesti nő

Videón az újpesti nő, aki 19 parkoló autót karcolt össze

Ágnes több százezer forintos kárt okozott azzal, hogy a szabályosan parkoló autókat kulccsal megkarcolta.
Pillanatkép a videóból, amelyen egy nő autókat karcol össze Újpesten

Kedden 20 óra körül kapott bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy egy nő a IV. kerületi Fiumei úton a szabályosan parkoló autókat rongálja.

A kiérkező rendőrök az 59 éves K. Ágnest a helyszínen elfogták, és megállapították, hogy az elmúlt időszakban a környéken több autót is kulccsal megkarcolt – írja a Police.hu.

A gyanú szerint a nő 2022. június 30. és július 5. között Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton több szabályosan parkoló autóra lapot helyezett, amelyen a magánparkoló felirat szerepelt, vagy a nemtetszését fejezte ki a kerületi éves parkolási matrica hiánya miatt. Később visszatért a járművekhez, és összesen 19 autót kulcsával végighúzott.

A kár pontos összegét szakértők fogják megállapítani, de a jelenlegi adatok szerint a nő több százezer forintos kárt okozott.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Ágnest 19 rendbeli rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(Kiemelt kép: képernyőkép, YouTube/PoliceHungary)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top