nlc.hu
Otthon

Férgek lepték el a 25 éves nő tojásait

Felnyitotta a boltban vett tojást: férgek tömegét találta benne

Összefuthatunk néha záptojásokkal, és az is előfordul időnként, hogy otthon derül csak ki, hogy egy-két tojás törött volt a dobozban, de ami Alice-szal történt egy angliai Lidlben, kategóriákkal kellemetlenebb és gusztustalanabb ezeknél.

A Kentben élő Alice Evans egy hatos pakk farmtojást vett a helyi Lidlben. Elkövette a hibát, hogy a boltban nem nyitotta ki a dobozt, és csak odahaza vette észre, hogy fura szaga van. Először azt hitte, hogy a hűtője büdös, aztán kiderült, hogy a romlott tojás a ludas. A dobozon látható dátum szerint a tojások még nem jártak le, mégis romlottak voltak, a látvány pedig leírhatatlanul undorító volt – írja a LadBible, ahol a tojásokról készült sok rettenetes fotót is megnézheted.

Férgek a tojásban

Alice férgei (Fotó: részlet a LadBible videójából)

Az egyik törött tojásból tömegével másztak ki az apró férgek, ellepve az egész doboz tartalmát, Alice szerint a konyhában terjengő szagok leginkább a rohadó hal szagára emlékeztették őt. A 25 éves nő utána megnézte a bevásárlószatyrát is, aminek az alját szintén férgek lepték el. Alice megkereste a Lidl üzletvezetőjét, akik először egy doboz ingyen tojást ajánlottak fel cserébe, de ő ezt visszautasította, így végül a 60 fontos bevásárlásából 12 fontot visszatérítettek, mivel a férgek több termékre is rámásztak a táskában. A menedzser szerint valószínűleg egy légy petéje fertőzhette meg a tojásokat, ez okozhatta a bajt, és szerinte ez bármelyik boltban előfordulhat. Az élmény hatására Alice úgy döntött, soha többé nem megy abba a boltba, és a tojásokat kétszer – vásárlás előtt és otthon, amikor kiveszi a hűtőből – is ellenőrizni fogja, mielőtt feltörné őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top