nlc.hu
Otthon

Reagált a kritikákra Vera gazdasszony

Üzent a negatív kommentelőknek Vera gazdasszony, a Házasodna a gazda óta egyre több férfi próbálkozik nála

Elárulta, milyen érzés volt visszanézni az adásokat.

Reagált a kritikus kommentekre a Házasodna a gazda gazdasszonya az rtl.hu-nak adott interjújában. “Olvastam valahol, hogy „ne várjam a herceget fehér lovon”, mert ilyen hozzáállással és stílussal sosem fogom megtalálni. Ezeknek a kommentelőknek csak annyit mondanék, hogy nem is szeretem a fehér lovakat, csak a sárgákat” – üzente Vera gazdasszony, akinél a műsor óta egyre több férfi próbálkozik.

Bea gazda

Vera gazdasszony szerint egyik jelöltjével sem volt meg a kémia – Fotó: Sajtóklub

Vannak olyan férfiak, akikkel régen beszélgettem, de a randiig sosem jutottunk el. Közülük írtak páran, hogy gratulálnak és hogy találkozunk-e” – mesélte, hozzátéve, hogy kedvesen visszautasította mindet.

Elmondása szerint nem bánta meg, hogy jelentkezett a műsorba. “A választottjaimmal nem tudtunk olyan dolgot elindítani, ami a műsor célja lett volna. Ennek ellenére újra belevágnék és ugyanolyan lelkes vagyok most is. Amikor elindult a társkeresés, (…) kétesélyes volt a dolog. Benne volt ez a kimenetel is, ami velem történt. Úgy voltam vele, hogy a levelek alapján kiválasztott embereket szerettem volna a lehető legjobban megismerni, az pedig már egy más dolog, hogy sajnos nem volt meg a kémia egyikőjükkel sem” – vallotta be Vera gazdasszony, aki arról is beszélt az interjúban, hogy jó volt visszanézni az adásokat, és jó volt látni a többi gazdát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top