nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: önként távozott Vera egyik jelöltje, Krisz

Házasodna a gazda: könnyes szemekkel, önként távozott Vera egyik jelöltje

Krisz rajongásig tudná szeretni Verát, de nem akarta beleélni magát olyasmibe, amire esélye sincs.
Vera gazda a Házasodna a gazda című műsorból

Vera újabb jelöltje döntött úgy a Házasodna a gazda tegnap esti adásában, hogy nem folytatja a küzdelmet a gazdasszony szívéért.

Krisznek két évébe került, hogy kiheverje felesége elvesztését. A férfi nem szeretne visszazuhanni abba az állapotba, amit Ica elvesztésekor érzett, ezért úgy döntött, hogy még azelőtt elköszön Verától, hogy komolyabb érzelmeket táplálna iránta.

Az első randinkon véltem felfedezni benned olyan vonásokat, amiket irtózatosan tudnék életem végéig rajongásig szeretni. Az a típus vagy, akiért meg tudnék veszni

– mondta Krisz, aki bevallotta, hogy nagyon fél az elutasítástól, ezért inkább távozik.

Nagyon félek attól, hogy elutasítod ezt az egészet. Nem tudok a te agyaddal gondolkodni, nem is szeretnék, ez a te dolgod. De én tudom azt, hogy nekem most van az a perc, hogy el kell mennem. Inkább most, mert később lehet, hogy jobban beleélném magam valamibe, amire esélyem sincs.

Vera gazdasszony szeretett volna még időt tölteni Krisszel, de nem marasztalta, mert nem tudta megígérni neki, hogy biztosan őt választja párjául. Emlékezetes volt, amikor egy korábbi adásban a randevújuk során Vera nem jutott szóhoz. 

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top