nlc.hu
Sztárok

Vera gazdát nem nyűgözte le Krisztián

Házasodna a gazda: Vera gazdasszony nem érzi a férfi-női összhangot Krisszel

A két fél teljesen más érzésekkel távozott a randiról.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Vera gazda Krisztiánnal ment el az első randira, amely alkalmával kiderült, nincsenek akkora összhangban. 

Vera gazda és Krisztián

Vera gazda és Krisztián

A gazdasszony körül volt egy kis balhé az utóbbi adásokban, ugyanis kedden Krisz és Krisztián estek egymásnak, de nap végére csillapodtak a kedélyek, amikor Krisztián lovagolni indult Verával. Míg a férfi azt érezte, ez egy tökéletes randi volt, addig a hölgy teljesen más benyomásokkal távozott. 

„Minden feszültség kiment belőlem, ami a nap folyamán volt bennem. Számomra ő egy álomnő. Veronikával úgy érzem, közel tudtam kerülni lovaglás közben, mert nyitott volt és nem kellett gondolkodnom, mert egyből belecsöppentünk a lovastémába. Úgy érzem, jó hatással voltam rá” – mondta Krisztián. 

„Főként a lovakra korlátozódott a beszélgetésünk témája, nem nagyon tudtunk ettől elszakadni. Ennek két oka lehet, az egyik az, hogy mindketten lovas emberek vagyunk, a másik az, hogy nem igazán éreztem, hogy mint férfi és nő között meglenne az összhang” – jelentette ki Vera gazda. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top