nlc.hu
TV-sztárok

Vera gazda kiszemeltje ordítozva távozott

Házasodna a gazda: Vera egyik választottjának „anyagilag nem érte meg” elutazni a gazdasszonyhoz

Imre másképp képzelte el a rapidrandis részt.

A Házasodna a gazda keddi epizódjában Vera egyik kiszemeltje, Imre még azelőtt feladta a versenyt, hogy a gazdasszony választott volna a jelöltek közül. Állítása szerint másképp képzelte ezt a szituációt, nem tudta, hogy ennyi férfivel kell majd megküzdenie Vera kegyeiért, ezért sarkon fordult és hazament. A gazdasszony tisztázni szerette volna a történteket, de Imre kötötte az ebet a karóhoz, és még be is szólt neki.

Vera gazdasszony és Imre

Fotó: RTL / nlc-montázs

„Bennem nincs meg az az ösztön, hogy most én férfiakkal küzdjek azért, hogy majd megkapjam a hölgyet. Nálam ez nem működik, hogy én harcoljak egy nőért. Nincsen gond, én elfogadtam ezt. (…) Nálam úgy van, hogy ha valaki két perc alatt el tudja dönteni, hogy »bocs, de nem«, akkor nekem nincs szükségem már rá, hogy folytassam, mert minek? Minek egymás idejét rabolni? Nincs értelme” – vágta Vera fejéhez a férfi, majd az útiköltség miatt is megjegyzést tett.

Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni, mert ennyibe került az utam?

– kérdezte, majd bevágta az autó ajtaját és elment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top