nlc.hu
TV-sztárok

Vera gazdasszony hazaküldte Andrást

Házasodna a gazda: Vera elküldte Andrást, aki alig akart hazamenni

Többször megjegyezte a gazdasszony, hogy már kikísérné, de ő tovább kávézott a jelöltekkel.

A Házasodna a gazda pénteki adásában András randizni vitte Vera gazdasszonyt, ám látszott, hogy a nő nem érzi jól magát jelöltje társaságában. Sok mindent kifogásolt, majd amikor a férfi elmondta, hogy 10-kor szokott kelni, Vera el is döntötte magában, hogy András munkakerülő és nem való a tanyára.

Vera gazdasszony és András

Fotó: RTL

A gazdasszony egy ponton közölte, hogy mivel nincs közös témájuk, induljanak el haza, de a férfi még elszürcsölte a borát, ami nem tetszett Verának. „Én úgy éreztem, ezt ő személyes sértésnek éli meg, ezáltal meg dacosabb lett. Nem tetszett az sem, hogy erősködött, hogy ő egy bort megiszik. Elég furcsa gesztus volt a részéről, és nem túl udvarias. Nem tetszett, hogy ezzel vigasztalódott” – mondta Vera, majd a tanyára visszatérve hazaküldte a férfit. 

Andrást azonban ez nem érdekelte, leült a többi jelölttel kávézni és sokadik felszólításra sem akarta elhagyni a helyszínt.

Maradhatok még velük picit? Elbúcsúzni…? (…) Ezt megiszom, pici van még benne

– reagált a férfi, majd nagy nehezen hazament.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top