nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda: nem talált párt Vera gazdasszony

Házasodna a gazda: Vera gazdasszony hazaküldte az utolsó jelöltjét is

Döntött az utolsó jelöltje sorsáról.

A Házasodna a gazda legutóbbi részében Vera gazdasszony hazaküldte az utolsó jelöltjét is. Tomi remegő kezekkel és lábakkal ült a 41 éves, kétgyermekes, lovas gazdasággal foglalkozó nő előtt, aki közölte vele, hogy hiányolja a határozottságát, ezért jobbnak látja, ha inkább hazamegy.

Vera gazda

Vera gazdasszony és az utolsó jelöltje, Tomi – Fotó: Sajtóklub

„Mindent átgondoltam, ami velünk történt az elmúlt napokban. Főleg az elmúlt pár évben, főleg, mióta gyerekeim vannak, velem nagyon sok minden történt, és nagyon sok mindent megtapasztaltam, és ezáltal sokat erősödtem. Volt sok fordulópont az életemben, és én azt érzem, hogy bizonytalan vagy még egyes helyzetekben, és szerintem ez abból adódik, hogy hozzám képest kevesebb élettapasztalatod van. Egy kicsit több támogatásra lenne szükségem. (…) Kicsit hiányolom belőled a határozottságot” – indokolta döntését Vera gazdasszony.

Tomi elismerte, hogy az elején nem sikerült úgy megnyílnia Vera előtt, ahogy szerette volna, de arról biztosította az asszonyt, hogy az érzéseiben teljes mértékben biztos. „Nagyon fontos lettél a számomra, és bármit megtennék, hogy boldoggá tegyelek” – vallotta be a férfi, aki még egy utolsó esélyt kért Verától. A gazdasszony azonban kijelentette, hogy adtak már esélyt egymásnak, és „ez így alakult”.

„Valamit nagyon-nagyon csúnyán félrenéztem és félreértelmeztem. (…) Mindig arról beszélt, hogy egy magabiztos férfit szeretne maga mellé, és én ezt sajnos nem tudtam megadni. Egyszerűen túlizgultam. Nem megijedtem tőle, hanem csak zavarban voltam. Annyira próbáltam tökéletes mondatokat, randidolgokat összehozni, hogy szerintem itt rontottam el mindent” – nyilatkozta csalódottan a kamerák előtt a hazaküldött Tomi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top