nlc.hu
Otthon

Polgár Kriszta az amerikaiak spórolásáról

Polgár Kriszta szomszédai már hordókban gyűjtik az esővizet, hogy spóroljanak

Az egykori szépségkirálynő szerint az Egyesült Államokban is érzik a válságot.

Polgár Kriszta már 5 éve Texasban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő szerint a világméretű válságot az amerikaiak is megérzik. Elmondása szerint leginkább az élelmiszer drágul náluk, de már a vízen is spórolnak a tengerentúlon (mivel olyan drága lett), például úgy, hogy összegyűjtik az esővizet, hogy azzal locsolják a füvet. Ezt Krisztáék most először látták a szomszédjaiknál, amióta az Egyesült Államokban élnek.

Polgár Kriszta

A tengerentúlon élő Polgár Krisztáéknál is nagyon megdrágult az élet – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Jelenleg a világon sehol nem jobb, mint máshol, csak lehet, hogy a mértékek térnek el. Minden számla nőtt, de amin a legjobban érezzük a mindennapokban, hogy többe kerül, az az élelmiszer. Erős emelkedés van itt is, sajnos” – mesélte a Reggeliben Polgár Kriszta, aki egy példát is mondott erre: immár 10 dollárba kerül náluk fél kiló csirkemell, miközben korábban 6 dollár volt az ára. 

Elmondása szerint azt veszi észre, hogy mindenki kezd egyre tudatosabban spórolni. “Itt Texasban borzasztó meleg van, (…) még mindig 33-34 fokok vannak napközben. Folyamatosan mennek az öntözőrendszerek, a víz pedig rettenetesen drága lett. Most már tudatosan foglalkoznak azzal az emberek itt, ami szerintem addig eszükbe sem jutott, hogy hordót vesznek és összegyűjtik az esővizet, hogy azzal tudjanak öntözni. De sok területen észre lehet venni” – mesélte az amerikaiak között elkezdődő spórolásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top