nlc.hu
Sztárok

Polgár Krisztáék újra Magyarországon

Polgár Krisztáék 2 év után hazalátogattak Amerikából, a család most először látta a 10 hónapos kislányukat

Az exszépségkirálynő és családja kiélvezte a 7 hét minden pillanatát.

Polgár Kriszta évek óta Texasban él a családjával, most azonban 2 év után közel 2 hónapra hazalátogattak. A Reggeliben elárulta, igyekeztek mindent besűríteni ebbe a 7 hétbe, de a tervezés ellenére sem fért bele minden.

Polgár Kriszta

Két év után újra Magyarországon járt Polgár Kriszta – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Kiélveztük minden pillanatát. Ilyenkor mindent megpróbálunk egy ütembe bezsúfolni és mindent bepótolni, ami az elmúlt 2 évben kimaradt. Nem sikerült mindent elintézni. Görcsöltem rajta, beosztottam az időmet, aztán amikor torlódott minden, akkor úgy voltam vele: ami sikerül, az sikerül, ami nem, az nem. Ilyenkor megpróbálunk mindent bepótolni: a családot, a barátokat, mindent, ami az elmúlt időszakban kimaradt, és egy kicsit sűrűre sikeredett” – vallotta be az egykori szépségkirálynő, akit arról is faggattak a Reggeli műsorvezetői, hogy milyen érzés volt 2 év után újra itthon lenni.

Nagyon-nagyon vártam. Nekem nagyon-nagyon hiányzott minden. Én nagyon szeretem ezt az országot. (…) Akkor értékeli az ember a legjobban, miben él vagy, mi van körülötte, amikor egy ideig kiszakad belőle és hiányzik neki. Nekem nagyon hiányzott” – mondta el Magyarországról.

Bár otthon magyarul kommunikálnak, tartott tőle, hogy nagyobb gyerekeinek milyen lesz itthon, hiszen a barátaikkal mind angolul beszélnek, de egy pillanatig nem volt ebből semmi probléma. Ezenfelül a család most találkozhatott először személyesen Polgár Krisztáék immár 10 hónapos kislányával, Lanával.

Hála Istennek, olyan volt, mintha világéletükben ismerték volna, mert az nagyon sokat segít, hogy videohívással lehet kommunikálni egymással. És akkor ismerik egymás hangját, egymás mimikáját. A kislányunk szerencsére úgy viselkedett a nagyszülőkkel, az unokatestvérekkel, mintha világéletében ismerte volna őket” – mesélte Polgár Kriszta.

Olvass még Polgár Krisztáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top