nlc.hu
Sztárok

Ételmérgezést kapott Polgár Kriszta

Járni sem tudott Polgár Kriszta, durva ételmérgezést kapott a szépségkirálynő

Két hétre legyengítette a betegség a szépségkirálynőt.

Polgár Kriszta nem olyan régen brutális ételmérgezéssel küzdött. A háromgyermekes családanya a RTL Reggeliben mesélt arról, hogyan küzdött meg a betegséggel ő is, és az egész család heteken keresztül. 

Polgár Kriszta

Polgár Kriszta (Fotó: Instagram)

„Nagyon nagyon ritkán terítenek le dolgok a lábamról, hiszen édesanya vagyok három gyerekkel, és hát az anyák nem lehetnek betegek. Ehhez képest valami olyan dolog talált meg, ami miatt sajnos öt napig egyáltalán nem tudtam enni, inni, nem maradt meg a szervezetemben semmi” – mesélte Kriszta

Kriszta legkisebb gyermeke csak most múlt féléves, és a szépségkirálynő legnagyobb félelme a szoptatás volt, amit nem szeretett volna abbahagyni a betegség miatt. Az ételmérgezést egyébként – elgondolása szerint – egy kínai étteremben elfogyasztott étel okozhatta. „A végén már annyira legyengültem, hogy szó szerint nem nagyon tudtam járni. Még akár a fürdőszobáig sem, és nem tudtam kikelni az ágyból.

Végül egy ügyeletes csapatot hívtak, akik infúziót kötöttek be Krisztánál, ami fokozatosan visszaadta az erejét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top