nlc.hu
Sztárok

Polgár Kriszta újra férjhez ment

10 év házasság után ismét férjhez ment Polgár Kriszta

Megújították a fogadalmukat a gyermekeik társaságában.

Polgár Kriszta már jó pár éve Amerikában él a férjével és immár három gyermekével együtt. Az egykori szépségkirály 10 éve mondta ki a boldogító igent Kaldau Szabolcsnak, akivel a jeles alkalom miatt megújították a fogadalmukat – gyönyörű tengerparti esküvőt tartottak.

Polgár Kriszta és családja a covid alatt egyáltalán nem tudott hazajönni Amerikából, így valamivel több mint két év után tavaly nyáron jöttek haza egy kis időre, a nagyszülők pedig ekkor látták először a kis Lanát.  

„Kiélveztük minden pillanatát. Ilyenkor mindent megpróbálunk egy ütembe bezsúfolni és mindent bepótolni, ami az elmúlt két évben kimaradt. Nem sikerült mindent elintézni. Görcsöltem rajta, beosztottam az időmet, aztán amikor torlódott minden, akkor úgy voltam vele: ami sikerül, az sikerül, ami nem, az nem. Ilyenkor megpróbálunk mindent bepótolni: a családot, a barátokat, mindent, ami az elmúlt időszakban kimaradt, és egy kicsit sűrűre sikeredett” – mesélte korábban a modell.

Polgár Kriszta és férje

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top