nlc.hu
Sztárok

Polgár Kriszta kislánya

Polgár Kriszta kislánya négy hónapos, csodaszép kisbaba – fotó

Polgár Kriszta harmadik gyermeke szeptember közepén született meg.
Polgár Kriszta megható fotót posztolt

A Texasban élő szépségkirálynő, Polgár Kriszta nagyon boldog, hogy két fia mellé egy kislánya is született. A baba a Lana nevet kapta, aki szépen cseperedik, édesanyja egy megható közös fotót is posztolt.

„Ezt a képet Szabi csinálta rólunk. Észre sem vettem. Csak szagolgattam és méláztam ezen a csöppségen. Se smink, se csini ruha, se egy fésű… A minap megkérdeztem tőletek sztoriban, hogy milyennek láttok külső szemlélőként. Nagyon sokat azt írtátok, hogy tuti türelmes vagyok mindig, pedig nem, szeretnék sokkal türelmesebb lenni. Szeretnék egy csomó dolgot jobban csinálni. Fáradt vagyok. Le vagyok maradva munkákkal. Le vagyok maradva beszélgetésekkel, levelezésekkel, a baráti kapcsolataimmal. Le vagyok maradva a háztartással és sokszor úgy érzem, hogy eltelt a napom és megint nem csináltam semmit. Hogy monoton és ugyanolyan. Ismerős érzés, kétszer már átmentem ezen az időszakon. Mi a különbség most? Most egy perc alatt helyrerántom magam.
Mit csinaltam ma? Hozzáadtam ennek a kislánynak a jövőbeli személyiségéhez. Magabiztosságához. Biztonságérzetéhez. Bizalmához. Tudásához. Fejlődéséhez…” – írta a fotóhoz Polgár Kriszta. 

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top