nlc.hu
Otthon

Nyugdíjas párhoz törtek be a kommandósok Erdélyben

Drogdílerre számítottak, helyette egy nyugdíjas házaspárra törtek rá a kommandósok

Az idős pár női tagja annyira megijedt a történtektől, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Az erdélyi Nagykárolyban szerda reggel hat órakor a kommandósok rossz lakásra törték rá az ajtót. Mivel egy drogterjesztőn akartak rajtaütni, ezért indokoltnak tűnt a durvább és meglepetésszerű belépő, csakhogy a lakásban nem azt az embert találták, akire számítottak, hanem két mit sem sejtő nyugdíjast – írja a foter.ro.

Kommandós

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A hibát az okozta, hogy a kommandós alakulat egy negyedik emeleti lakásba tört be, miközben a drogdíler lakása a harmadikon volt. A pár nőtagja a sok fegyveres láttán annyira megijedt, hogy elájult, és azonnal mentőt kellett hívni hozzá. Az idős nő lányát felháborította az eset, elmondása szerint édesanyja azóta is sokkos állapotban van. A hatóság azzal védekezik, hogy azért volt szükség az ajtó betörésére, mert előtte ugyan kopogtattak, de senki nem nyitott nekik ajtót. Az ajtót pedig nem faltörő kossal törték be, simán csak benyomták, bár ettől még nem lehetett kellemesebb a fegyveresek látványa a lakásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top