nlc.hu
Otthon

Leomlott mennyezet egy budapesti iskolában

Leszakadt a mennyezet tanítás közben egy budapesti iskolában

Kisebb sérülések is történhettek, de az igazgató ezt cáfolja.

Tanóra alatt szakadt le az álmennyezett a Huba utcai Kolping Katolikus Általános Iskola és Gimnázium egyik tantermében péntek délelőtt. A diákok még időben észrevették a süllyedő mennyezetet, és ki tudtak menekülni az osztályteremből.

Noha az igazgató cáfolta, a Telex egy forrására hivatkozva azt írta, sérülések is történtek, a gyerekek pedig nagyon megijedtek. A lap megküldte kérdéseit az iskola fenntartójának, amire egyelőre nem jött válasz.

Gödöllőn átmenetileg bezárták a Török Ignác Gimnázium épületét, miután tarthatatlannak tartották az ott uralkodó állapotokat, és beázott az épület az esőzéstől. A gimnáziumban úgy kezdték meg az idei tanévet, hogy közben energetikai felújítást végeznek az épületen, a diákok így kívül-belül felállványozott intézményben tanulnak.

Huba utcai iskola épülete

A Budapesti Kolping Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Sportgimnázium épülete a főváros XIII. kerületében, a Huba utca és az Angyalföldi út sarkán (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top