nlc.hu
Otthon

Valóságshow-t indít a kamu örökösnő

Valóságshow-t indít a kamu örökösnő, akiről sikeres Netflix-sorozat készült

Az örökösnő álarca mögött, vagy ismertebb címén az Inventing Anna című sorozatot ihlető Anna Sorovkin jelenleg a házi őrizetét tölti, de ez nem akadályoz meg egy produkciós céget abban, hogy egy valóságshow főszerepét bízzák rá.

Anna Delvey a nagyvilágban Anna Sorokin álnéven vált ismertté azzal, hogy azt hazudta magáról, hogy dúsgazdag örökösnő, és ezzel bekerült a New York-i elit legfelsőbb köreibe, és alaposan ki is használta azt. A csaló jelenleg három és fél évnyi börtön leülése után házi őrizetben van, és biztosan örül annak, hogy a Netflix sorozata, az Inventing Anna óta megnőtt iránta az érdeklődés. Olyannyira megnőtt, hogy most saját valóságshow-t kap – írja a Telex.

Anna Delvey

Anna Delvey New York utcáin idén januárban (Fotó: Profimédia)

A Delvey’s Diner Clubban Anna megpróbálja ledobni magáról a szélhámos imidzset, és egy másik oldaláról próbál megmutatkozni. A show mögött álló Wheelhouse Entertainment (melyben a műsorvezető, Jimmy Kimmel is tulajdonrésszel bír) és a Butternut cég célja a show-val az, hogy megmutassák azt a nőt, aki a hírek mögött rejlik. Anna Delvey célja, hogy a műsor egyes adásaiban különféle baráti társaságokat hozzon össze egy vacsorára, és megbeszéljék egymással az élet nagy dolgait. Az álomvendégei között szerepel Madonna, Elon Musk, Marina Abramovic, de ott van Cyrus Vance volt külügyminiszter és Ottessa Moshfegh díjnyertes író is a kívánságlistán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top