nlc.hu
Otthon

Égő házat árultak a neten, megvették

Sikerült eladni a házat, amit egy olyan fotóval hirdettek meg, amin épp leég

A boldog vevő pont olyan házat keresett, amit fel lehet újítani, ezért neki kapóra jött a tűzeset.
Tűzoltók

A 24.hu adta hírül, hogy tulajdonosainak sikerült túladni azon az öthektáros birtokon található házon, amit egy olyan fotóval hirdettek meg a Zillow nevű ingatlanközvetítő oldalán, melyen épp lángokban áll.

Az új tulajdonos, a brit Mike Thakur vállalkozó és felesége hosszú ideje vadásztak már olyan ingatlanra a környéken, amit saját elképzeléseik szerint újíthatnak fel. 

Az 1.49 millió dollárért kínált villa cseppet sem hétköznapi hirdetését a Twitteren pillantották meg, és örömmel látták, hogy az egy korábbi tűzeset miatt került eladósorba. A férfi a BBC-nek elmondta, hogy nem kimondottan ekkora munkát akartak a saját nyakukba venni, de minden bizonnyal megbirkóznak a kihívással.

Arra, hogy mennyi pénzért tettek szert az új ingatlanra, ami tavaly szeptemberben vált a lángok martalékává, nem tért ki. A tűzeset során beomlott a tető, még mielőtt a lánglovagok hozzákezdtek volna az oltáshoz, így bőven van mit renoválni a házon.

Paul Duvall ingatlanos, aki a lakáshirdetést feladta, álmában sem remélt ekkora érdeklődést, mindössze az volt a célja a különleges ingatlanfotóval, hogy megmutassa, a ház jelen pillanatban nincs a legjobb formában.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top