nlc.hu
Otthon
Ez a kutya túlélte a tomboló lakástüzet

Így élte túl Queeny, a kutya, a tomboló lakástüzet

Csodával határos módon túlélte a lakástüzet a Queeny névre hallgató kutya.

Hartman András épp a szüleit látogatta meg, amikor a zárlatos elektromos főzőlap miatt kiégett a lakása. A tűzoltók szerint a tűz a konyhában keletkezett, ahol 700 Celsius-fokot mértek a tűzoltók, mégis, csodával határos módon élve került ki a lakásból a tulajdonos kutyája, Queeny.

tűzvészből mentenek egy kutyát.

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Kiderült, hogy az ebet az mentette meg, hogy nyitva maradt az erkélyajtó, így a füst nem borította el teljesen a lakást. A tűzoltók a kisszobában találtak rá. Hartman András elmondta a Ripostnak, hogy Queeny másfél éves kora óta van nála, a most négy és fél éves kutyával együtt is alszanak.

Szerencsére a kutya sértetlenül megúszta a tűzvészt, akire a férfi úgy tekint, mint egy családtagra, és elmondása szerint nem élte volna túl, ha Queenyt elveszíti a tűzben.

A lakástüzek sajnos rendszeresen előfordulnak, szerte az országban, nem olyan rég írtunk egy másik esetről, aminek viszont tragédia lett a vége. Meghalt egy férfi Komáromban, miután kigyulladt a háza szombaton éjjel. A Köztársaság úton lévő családi ház felső szintje és teteje lángolt, az ott lakó idős férfi pedig az erkélyen rekedt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top