nlc.hu
Otthon

Lombseprűvel verte el a szomszédját egy férfi

Lombseprűvel verte el a szomszédját, majd betört néhány ablakot egy füredi férfi

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 63 éves férfit.
lombseprű

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. március 27-én a késő délutáni órákban arról, hogy az egyik balatonfüredi ingatlanban egy ittas férfi bántalmazta a szomszédját – számolt be a police.hu.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd a 63 éves férfit előállították a helyi rendőrkapitányságon. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a tettes a két családi ház közös udvarán szóváltásba keveredett a szomszédjával, majd a vita hevében felkapta a falhoz támasztott lombseprűt és többször megütötte vele a sértettet. A szomszéd ezután bemenekült a házába, az elkövető azonban utánament, dühében egy konzervet a földhöz vágott, egy szekrényt feldöntött, és egy ott talált járókerettel bedobta a bejárati ajtó üvegét is.

A 63 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene garázdaság, könnyű testi sértés és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top