nlc.hu
Otthon

Betört egy házba a kíváncsi őz

Betört egy házba és kipróbálta az ágyat a kíváncsi őz

Az egyik hálószobában, az ágy tetején találtak rá a rendőrök az őzre.
Őz egy ágyon egy michigani családi házban, illetve ahogy menekül az utcán

Szokatlan betörő miatt riasztották a rendőrséget egy Monitor Townshipben található házhoz Michigan államban. A családtagok otthon voltak a hétfői napon, amikor olyan hangot hallottak, mintha betört volna az egyik ablak.

Hamar rájöttek, hogy mi történt, ugyanis egy őz szaladgált az otthonukban. Kihívták a rendőröket, akik az egyik hálószobában találtak rá az állatra. A Bay megyei seriff hivatala megosztott egy fotót, amelyen az őz egy ágyon látható:

A rendőrök – akik az őzet „szokatlan betöréses lopás gyanúsítottjának” nevezték – lezárták a ház többi helyiségét, majd az állatot a bejárati ajtó felé terelték.

„Szerencsére sem az őz, sem a rendőrök nem sérültek meg, és a család úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést” – közölte a seriff hivatala.

Nem is olyan ritka, hogy egy megzavarodott őz épületekbe törjön be, korábban fényes nappal ugrott be egy ház ablakán egy őz a vajdasági Magyarkanizsa központjában, egy másik példány pedig egy szombathelyi iskolába szabadult be. 

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Bay County, Michigan Sheriff’s Office)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top