nlc.hu
Otthon

Videón a budai Rubik-villát, amit 2 milliárdért árulnak

Nézd meg videón a budai Rubik-villát, amit 2 milliárdért árulnak!

A villa 2001-ben épült, de 2019-ben teljesen felújították és átalakították.

Wellnessrészleg, belső medence, bor- és moziszoba, üvegház, kockás torony és óriási telek jár a kétmilliárd forintos vételárért. Ezt és még sok egyéb érdekességet tudhatunk meg abból a TikTok-videóból, amely Rubik Ernő 800 négyzetméter alapterületű, egykori budai villáját mutatja be.

Rubik Ernő villa

Így néz ki Rubik Ernő villája. Fotó: TikTok

Minden úgy néz ki, ahogy annak idején Rubik Ernő lakott itt” – hangzik el a videóban, amiből továbbá az is kiderül, hogy ez az eladó budai ingatlanok közül a legnagyobb telekkel rendelkező családi ház. A villához tartozik, ahogy az egy luxusingatlanhoz illik, egy háromállásos garázs, egy fitneszterem, egy moziszoba, egy boros szoba és egy széfszoba, ami ujjlenyomattal nyílik. A középső szinten négy hálószoba kapott helyet, amikhez saját fürdőszoba is tartozik. Van üvegház is, ami önálló lakhatásra is alkalmas épület. 

2021-ben kezdték el árulni a bűvös kocka feltalálójának egykori, II. kerületi otthonát, akkor 1,7 milliárd forint volt az ára. A villa 2001-ben épült, de 2019-ben teljesen felújították és átalakították. 6 hálószoba és 5 fürdőszoba található benne. A 72 négyzetméteres garázsba akár három autóval is be lehet parkolni.

(RTL)

@richlife.hu A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife #ingatlan #Budapest ♬ Blue Moon - Muspace

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top