nlc.hu
Otthon
Hálószoba átalakítása videó

Átalakította a hálószobát, olyan lett, mint egy ötcsillagos szálloda lakosztálya

Most őszintén, ki ne vágyna egy ilyen álomhálóra? Nézd meg, milyen volt, és némi csinosítás után milyen lett ez a hálószoba!

Ha te is az a típus vagy, akinek egy nyaraláson ugyanolyan fontos a szállás, mint maga a vakáció, akkor ez a hálószobaátalakítás tetszeni fog!

Hálószoba átalakítás

Fotó: TikTok/@home_on_cranberrymeadows

A @home_on_cranberrymeadows nevű TikTok-felhasználó a naturális stílus jegyében renoválta a hálószobáját, a végeredmény pedig egy ötcsillagos hotelszobával is simán felvenné a versenyt a világ legdrágább szállodáiban. Pedig, ahogyan a videón látható, egy teljesen átlagos helyiség volt az egész, addig, míg a tiktoker fel nem helyezte a fali panelokat, amiket olívaszínűre festett a nyugodt, természetes hatás kedvéért, ami a pihentető alvás egyik alappilére

Ezt követően bekerült egy ágykeret, egy vastag matraccal – akárcsak a hotelszobákban –, de az i-re a pontot egyértelműen a részletekkel tették fel. A mintás ágyvég egyszerűen lenyűgöző, a párnák és ágytakaró harmóniája hívogató, míg az éjjeli szekrények kontrasztja a fallal szemben némi rusztikus bájt kölcsönöz a helyiségnek. 

Szerintünk elképesztő lett az átalakulás! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top