nlc.hu
Otthon

Tárgyak, amiket nem jó a hálószobában tartani

6 dolog a hálószobában, ami miatt rosszul alszol

Azokkal a tanácsokkal, hogy hogy rendezd be a hálószobádat, Dunát lehet rekeszteni. Mi most azt mutatjuk meg, mit száműzz onnan, ha jót akarsz!

Elsőre talán te is azt vágod rá, hogy az ébresztőórának kell búcsút inteni ahhoz, hogy nyugodtan alhass, ami természetesen nem rossz meglátás, hiszen legtöbbször ez az, aminek hangjára felriadsz, miközben az igazak álmát alszod.

Mobilozó nő a hálószobában

Van azonban jó pár olyan dolog, amiről talán nem is gondolnád, hogy hatással van a nyugodt pihenésre és arra, hogy mennyire érzed magad komfortosan a hálószobádban.

Betolakodók a hálószobában

Ahhoz, hogy reggel kipihenten ébredj, nemcsak az a fontos, hogy eleget aludj, hanem az is, hogy zavartalanul pihenhess. Hiába töltesz 7-8 órát párnák között, ha annak nagy részében álmatlanul forgolódsz. 

Ha nehezen tudsz elaludni vagy többször felriadsz éjszaka, érdemes körülnézned a hálóban, mert az is lehet, hogy egy-egy oda nem illő tárgy állja útját az éjszakai regenerálódásodnak.

Megnézem
Összes kép (6)

Fotó: Getty Images – KrisCole

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top