nlc.hu
Otthon

Otthagyta az állását, hogy a dzsungelbe költözhessen

Otthagyta a pénztáros állását, hogy a dzsungel közepére költözzön

A 35 éves Robert megunta a városi létet és a természetbe költözött. Szó szerint.
Otthagyta az állását és a dzsungelbe költözött.

Mielőtt 2011-ben a dzsungelbe költözött volna, a most 35 éves Robert Breton egy észak-kalifornia kisvárosban élt. Egy szupermarketben dolgozott pénztárosként, de egy szép napon úgy ébredt fel, hogy változtatni akar az életén. Minél közelebb szeretett volna élni a természethez, ezért otthagyta az állását, kiköltözött a lakásából, majd ezt követően beutazta az Egyesült Államokat, hogy rátaláljon a majdani a lombházának tökéletes helyszínére.

2020-ban úgy döntött, Hawaii szigetén telepszik le: a megtakarításaiból és a közösségi médiás bevételeiből vett egy negyed birtokot és megvette az építkezéshez szükséges alapvető eszközöket. Két évig tartott, mire elkészült álmai otthonával: a 12 méter magasan lévő lombházban van zuhanyzó, vécé, hálószoba, nappali, sőt, bevezetett meleg víz is.

Robert a Metro című brit lapnak elmondta, semmit sem hiányol régi életéből, mert az újban is mindene megvan. Miközben az ételét magának termeszti, csak és kizárólag a wi-fiért fizet, amire azért van szükség, hogy életben tarthassa Tiktok csatornáját, ahol életvezetési tanácsokkal látja el 840 ezer követőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top