nlc.hu
Otthon

Ezt a teregetős trükköt csak kevesen ismerik

Ennek a teregetős trükknek nem mindenki örül – videó

Ki ne ismerné a problémát, amikor kevés a hely a szárítón?
Ruhaszárítás

A legtöbbünknek ismerős a helyzet, amikor sok a kimosott ruha, de kevés a hely a szárításukra, és nincs szárítógépünk sem. Most a TikTokon terjed egy hack, amivel elvileg több helyet lehet megspórolni. A trükk szerint kicsit máshogy kell a ruhákat felcsíptetni. Így:

A követők azonban nincsenek elájulva a tipptől, a legtöbben rossz ötletnek tartják, hogy így teregessünk.

A hozzászólók arra hívták fel a figyelmet, hogy ha ilyen kevés hely van a száradó ruhák között, akkor nehezebben fog menni a száradás.

„Ha nem jár közte a levegő, bepállik. Fantasztikus hack! “– írta a cinikus megjegyzését az egyik hozzászóló, míg másikuk azt mondta, hogy így nagyon gyűrött lesz a kiteregetett póló.

Írtunk korábban egy másik megoldásról, amellyel tényleg gyorsabban száradhat a ruha. Egy nő a Cleaning & Organizing Inspiration Australia Facebook-oldalán megosztotta praktikus trükkjét, és elmagyarázta, hogy egy flanel inget tesz a teregető szárítórács hátsó oldalára, így a fűtőtestből származó meleg levegő egy része visszacsapódik az ingről a száradó ruhákra. A flanel ing beszívja a forró levegőt, a többi ruha gyorsabban szárad. A hő nem fúj át olyan gyorsan, így a ruhák gyorsabban száradnak.

Ha még több, hasznos trükkre vagy kíváncsi, olvasd el ezt a cikkünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top