nlc.hu
Otthon

Ellepték az ágyi poloskák Párizst

Már az olimpiát fenyegetik az ágyi poloskák

Komoly poloskaválság van Párizsban, ahol jövőre olimpiát rendeznek.

Ellepték a párizsi tömegközlekedési eszközöket az ágyi poloskák. Az apró vérszívók a gyorsvasutakon és a reptereken is jelen vannak – írja a Telex. A francia főváros vezetése már kongatja a vészharangokat, a közlekedési miniszter pedig felszólította a vonat- és busztársaságokat, hogy akadályozzák meg a poloskák elszaporodását a járműveik ülésein.

Louvre

Nem csak a csillogás várja az olimpia vendégeit (Fotó: Pexels.com)

Jövőre ugyanis Párizsban rendezik az olimpiát és igen kellemetlen lenne, ha az érkező sportolókat, edzőket és nézőket összevissza csipkednék a poloskák.

A párizsi hatóságokhoz egyre több bejelentés érkezik, a fertőtlenítéssel, rovarirtással foglalkozó magáncégek megrendelései is felpörögtek. A legrosszabb helyzetben az alacsony jövedelmű háztartások vannak, akik nem tudják megfizetni a magáncégeket – olvasható a cikkben.

Az ágyi poloskák az év bármely szakában megszállhatják a hálószobát, és tévhit, hogy csak az elhanyagolt, piszkos helyeken fordulnak elő. Egyetlen dolog vonzza őket: az ember, akinek a vérét szívják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top