nlc.hu
Otthon

Zseblámpával ellenőrzi a gáztűzhelyet a nagymama

Imádják a netezők a nagymamát, aki zseblámpával ellenőrzi a gáztűzhelyet

Unokája titokban levideózta a nagyit, aki a főzés befejeztével zseblámpával nézte meg, hogy minden rendben hagyott-e maga után.
A nagymama zseblámpával ellenőrzi a gáztűzhelyet

Több mint 25 millió megtekintésnél és 3,5 millió lájknál jár az az imádnivaló videó, amelyet egy Sara Liso nevű felhasználó osztott meg a TikTokon.

A rövid felvételen az látható, hogy ahogy a nagymamája egy apró zseblámpával gondosan ellenőrzi a gáztűzhelyet, hogy minden égőt lekapcsolt-e. Egyesével rávilágít a szabályozó gombokra, majd az egyiket el is fordítja, hogy elzárja a gázt.

Unokája titokban rögzítette a napi rutinnak látszó mozdulatsort, majd amikor a nagyi dolga végeztével továbbindult volna, észreveszi, hogy az egészről felvétel készült. De úgy tűnik, egyáltalán nem bánta a dolgot, mert mosollyal és kacajjal reagált arra, hogy az unokája levideózta.

A kommentelők imádták a nagymamát és a módszerét is, sokan írták, hogy az ő nagymamájuk is gyakran zseblámpa segítségével ellenőriz ezt-azt a lakásban. Többen azt is beismerték, hogy jóval fiatalabbak ugyan, de ők is ugyanígy csinálják, mint a nagyi.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/saraaaliso)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top