nlc.hu
Otthon

Üveg főzőlap tisztítása

Így lesz ragyogóan tiszta a főzőlapod

Csak két természetes hozzávalóra van szükség a makulátlan főzőlaphoz.
Konyhai főzőlap

Nem könnyű feladat folyamatosan tisztán tartani a konyhát, és a sütő után talán a tűzhely takarítása adja fel leginkább a leckét. Most Chantel Mila Ibbotson takarítási szakértő – akit Mama Milaként ismernek a TikTokon – megosztotta, hogyan lehet természetes hatóanyagokkal csillogóan tisztára varázsolni az üveg főzőlapot.

A több mint 150 ezerszer lejátszott videóban a kétgyermekes anyuka elárulja, hogy csupán két összetevőre van szükség a tűzhely megtisztításához: citromlére és szódabikarbónára.

@mama_mila_ How to clean your glass stovetop + makw or look new again ✨ save this video for your next deep clean 🧼 #stovetopcleaning #cleantok #cleaninghacks ♬ Satisfaction x Maneater - DAVO

„A citromsav ebben az erős keverékben feloldja a ráégett szennyeződéseket” – mondja a videóban, amelyben látszik, ahogy a két összetevő pezseg a főzőlapon.

Ezután azt tanácsolja, hogy a folyamat végén forró vízzel töröljük le a tisztító keveréket, hogy ragyogóan tiszta legyen a tűzhely.

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top