nlc.hu
Otthon

Titkos szobát talált az új lakásában

Játszóház vagy kínzókamra? Titkos szobát talált az új lakásában

Vicces búvóhely vagy a létező leghátborzongatóbb dolog? – tanakodtak a netezők a bizarr felfedezés láttán.
Titkos szobát talált az új lakásában

Egy amerikai nő talált egy titkos szobát az új lakásában, és a felfedezés annyira hátborzongató volt, hogy a netezők azt tanácsolták neki, hívja a zsarukat.

A bigbrah1 nevű TikTok-felhasználó a beköltözése után bukkant rá a rejtett helyiségre, amely a fürdőszobából nyílt egy kis ajtón keresztül, ami nem volt nagyobb egy szekrényajtónál, ráadásul magasan. 

Odabent egy hatalmas szobát talált, amelynek a falára nagy betűkkel a Love Shack felirat volt festve, az ajtót pedig belülről lehetett bezárni. A rikító rózsaszín, fehér és türkizkék falakat gyerekek kéz- és lábnyomai borították, valamint három név volt olvasható: Rebecca, Kelly és Sarah.

„Ez vagy egy vicces kis búvóhely volt, vagy a leghátborzongatóbb dolog valaha” – írta az egyik kommentelő a posztolónak, aki azt próbálta kideríteni, hogy a helyiség csak egy játszóhely lehetett a gyerekeknek, vagy valami sokkal rémisztőbb. Volt, aki szerint nagyon különös a szoba hangulata, a Love Shack pedig szerelmi fészket is jelent, de mások szerint a kifejezés egyszerűen utalás a The B-52’s zenekar 1989-es slágerére.

A TikTok-felhasználók közül többen azt javasolták neki, hogy biztos, ami biztos, hívja a rendőrséget. Azt nem derült ki, hogy végül megfogadta-e a tanácsot, de a sokkoló felfedezés után kitakarította a titkos szobát, hogy tárolóként használhassa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top