nlc.hu
Otthon

Felmosóval pillanatok alatt kész az ablakpucolás

Ezzel a trükkel pillanatok alatt kész az ablakpucolás

Ha sok ablakod van, esetleg nehezen hozzáférhető helyen találhatók, próbáld ki ezt az ablaktisztítási módszert.
Egy középkorú nő kesztyűben ablakot tisztít

Az ablaktisztítás nem tartozik a legkedveltebb házimunkák közé, de hamarosan itt a tavasz és a húsvét, amikor szokás szerint sokan nekiállnak a hosszadalmas műveletnek.

A TikTokon most egy fiatal nő mutatott egy módszert, amivel felgyorsítható az ablakpucolás. A Carly nevű felhasználó egyszerűen egy felmosóra cserélte a megszokott rongyot, így sokkal gyorsabban és kényelmesebben tudta tisztára varázsolni az ablakait. A forró vízbe mosogatószert tett, de igazából bármit használhatunk, ami eddig bevált, a lényeg a felmosó.

@carlyjadeocean Im never going back 😂 I love this window cleaning hack 👏🏽💦🪟 #windowcleaning #windowcleaninghacks #cleaninghacksthatwork #cleaningasmr ♬ original sound - Carly

A képsorokon az látszik, hogy miután megtisztította a felmosóval az ablakot, egy speciális tisztítógéppel fejezi be a folyamatot. De valószínűleg gép nélkül is működik a hack, akár lehúzóval, akár ronggyal dolgozunk, sőt, egy másik, száraz mopot is bevethetünk. Ami fontos, hogy akinek sok ablaka van, vagy nehezen elérhető helyen találhatók, az jelentősen felgyorsíthatja így az ablakpucolást.

A kommentelők le voltak nyűgözve a hacktől. „Teljesen jól működött. Ezután nem térek vissza a régi módszerhez” – írta egyikük. Egy másik azt emelte ki, hogy a nehezen hozzáférhető helyekre nagyszerű a megoldás. „Szó szerint pár percig tartott egy ablak megtisztítása” – tette hozzá egy harmadik. Sőt, olyan is akadt, aki kocsimosásnál vetette be a trükköt, és ott is nagy hasznát vette.

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top