nlc.hu
Otthon

Drew Barrymore meglepően átlagos otthona

Drew Barrymore megmutatta a lakását, és a rajongók megdöbbentek, mennyire átlagos

Kevesen gondolnák egy dollármilliomos hollywoodi színésznőről, hogy egy teljesen normális lakásban él, ahol olykor hatalmas a kupleráj.
Drew Barrymore lakása

Drew Barrymore megmutatta a lakását, és a rajongók nagyon meglepődtek, hogy a hollywoodi színésznő otthona teljesen „normális”. A filmsztár becsült vagyona 125 millió dollár (45 milliárd forint), de a TikTokon megosztott videóban úgy tűnik, hogy egy tök átlagos New York-i lakásban él.

„Imádok otthon maradni” – írta a videóhoz, amelyben az látható, ahogy néhány tipikus otthoni dolgot végez: tükörtojást süt a kis konyhájában, eszik, iszik és öltözködik. „Tudom, hogy mindenki azt hiszi, hogy ez unalmas, de valójában nem az” – szól a hangalámondás a videóban. – Ez a legkevésbé unalmas dolog. Nagyon boldog vagyok, hogy egy boldog kis remete vagyok. Imádok otthon lenni. Soha nem akarok elmenni sehova.”

A kommentelők egyszerre megdöbbentek és rajongtak azért, hogy lehetőségeihez mérten egy igen szerény otthonban él a 49 éves színésznő. Íme néhány reakció:

  • „Imádom, hogy a lakásod úgy néz ki, mint egy otthon, és nem egy bemutatóterem.”
  • „Olyan hangulatot árasztasz, mintha most vetted volna meg a lakásodat, és ott maradtál volna.”
  • „Lehetséges, hogy egy normális lakásban élsz?”

Kicsi tévén néz filmet

A magyar származású színésznő látszólag teljesen átlagos lakása azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy idén januárban posztolt magáról egy videót, ahogy az 1998-as Nászok ásza című filmet nézi, amelyben Adam Sandlerrel szerepelt. Azt írta, hogy éppen készült elmenni otthonról, amikor a film jött a tévében, muszáj volt megnéznie, és nagyon elérzékenyült.

„Annyira szeretlek, Adam Sandler” – írta a felvételhez. A rajongók azonban felfigyeltek arra, hogy milyen visszafogott a lakása, sok ember pedig azon pörgött, hogy a tévéje milyen kicsi. „Csajszi, miért ilyen kicsi a tévéd?” – kérdezte egy kommentelő. „Legközelebb, ha valaki gúnyolódik a kis tévém miatt, azt mondom, hogy a Drew Barrymore-i esztétika miatt ilyen” – viccelődött egy X-felhasználó.

Káosz a hálószobában

Egy tavalyi videójában is fontos szerepet kapott a lakása, de akkor nem az otthon egyszerűségére kapták fel a fejüket a netezők, hanem a hatalmas rendetlenségre. Igaz, ez is volt a színésznő célja. „Mutasd meg a szobádat takarítás előtt és utána” – írta Drew Barrymore, és sokan nagyra értékelték, hogy a szobája ennyire hasonlít az övékére.

„Ha Drew királynő szobája néha így nézhet ki, akkor nem baj, ha az enyém is így néz ki. Köszönöm a hitelességedet” – írta egy egy rajongó.

A színésznő nem csak a lakását illetően igyekszik őszinte lenni. Nemrégiben smink nélküli fotót posztolt magáról, korábban pedig elárulta, hogy semmilyen plasztikai beavatkozásnak nem vetette alá magát, és nem is tervez ilyesmit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top