Otthon

Kicsi lakás nem szűk lakás: így helyezd el a mosógépet a garzonban

Nem férsz el a lakásban? Gondold újra! Ha helyszűkében vagy, akkor sem kell megalkudnod: légy ötletes, és mindennek, még a mosógépnek is találsz helyet!

 

Az, hogy kis lakásban élsz, nem jelenti azt, hogy bármiről le kellene mondanod! Légy kreatív és leleményes, ne zsúfold tele felesleges tárggyal, így a szükséges holmik kényelmesen elférhetnek benne!

Tárhely el a konyhában

Nem kell feltétlen a fürdőszobában lennie a mosógépednek! Ha kevés a helyed, akkor a gépet nyugodtan teheted a konyhába is egy pult alá, vagy egy beépített szekrénybe. Ha a konyhád is kicsi, és aggódsz, hogy nem lesz elég helyed a konyhai eszközöknek, akkor azt a tárhelyet, amit a mosógép foglal el, falra szerelt polcokkal nyerheted vissza!

Használd polcnak

Ha helyszűkében vagy és elöltöltős a mosógéped, a tetejét használd polcnak! Ne pakold rogyásig, azonban néhány kisebb tárolókosárkát nyugodtan rátehetsz! De szerelhetsz fölé egy nagyobb felületű polcot is, amire már bátran pakolhatsz, és attól sem kell tartanod, hogy a centrifugálás közben elmozdulnak a helyükről a tárgyak.

Kicsi lakás nem szűk lakás: így helyezd el a mosógépet a garzonban!

Felültöltős mosógép

Válassz keskeny, felültöltős mosógépet, így nem kell azt nézned, hogy melyik irányba és milyen ívben nyílik a mosógép ajtója! De ne alkudj meg: azért, mert kis gépet veszel, figyelj a minőségére is! Ma már számtalan kicsi, mégis erős mosógépet kaphatsz, ami ugyanolyan hatékonyan mos, mint a nagyobb társai.

Kicsi lakás nem szűk lakás: így helyezd el a mosógépet a garzonban!

Praktikus mosdókagyló

Ha más helyiségben nem, csak a fürdőben tudod csak elhelyezni a mosógépet, nem árt tudnod, hogy léteznek olyan mosdókagylók, amelyek helytakarékosak, így ezek alá is beteheted a gépet! Ha mellőzöd a nagy és öblös mosdókagylót, és helyette laposabb, szögletes kivitelt választasz, akkor egy alacsonyabb, kisebb elöltöltős mosógép is befér alá.

Kicsi lakás nem szűk lakás: így helyezd el a mosógépet a garzonban!

Még több tipp és cikk mosás témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top