Shine

Kate Moss tornacipője új trendet teremt

Az angol topmodell laza öltözködését milliók követik, ami nem is csoda.

Az angol topmodell laza öltözködését milliók követik, ami nem is csoda. A kényelmes, hétköznapi cuccokat is stílusosan viseli, alapdarabokból dob össze néhány extrább kiegészítő segítségével olyan szetteket, amelyeket aztán utána milliók igyekeznek megvalósítani saját gardróbjuk felhozatalából.

A minap viselt tűzpiros topánka esetén is nagy rá az esély, hogy viselésével trendet teremt. A lapos talpú, szarvasbőr plimsoll cipő már látványra is nagyon kényelmes, városi rohangálásra ideális választásnak tűnik, pláne, ha egy picit szeretnénk elszakadni a balerinák világától.

Kate Moss Londonban

A plimsollok, vagyis tornacipők alatt egyébként országonként, kontinensenként mást értenek. Az alapvetően textil felsőrésszel és gumi talppal ellátott sportos lábbelik spanyol megfelelői az espadrilles-ek, de ide sorolhatjuk a Converse típusú fűzős sportcipőket és a belebújós loafereket is. Ez utóbbira hajaz Kate Moss választása, amihez hasonlót mi is beszerezhetünk magunknak.

Kate Moss plimsoll cipőbenA klasszikus fekete-barna színek ugyan remek “mindenhez jó” alternatívát jelenthetnek, érdemes a színekkel is kísérletezni. Erre mutatunk most néhány példát:

tornacipobazar

#1 – Kék szarvasbőr cipő, felsőrésze újrahasznosított bőrből – NES Shoes

#2 – Piros bőr sneaker stílusú – COS

#3 – Csillogó ezüst színű – Lanvin

#4 – Fehér bőr, magasított talppal – Calvin Klein

#5 – Mustársárga, lyukacsos – ZARA

KateMoss-bazár2

#6 – Hímzett, vörös bársony felsőrésszel – Mango

#7 – Élénkzöld, fonott talppal – DKNY

#8 – Logózott, espadrilles típus – Tom Taylor

#9 – Natasha kígyóbőrmintás, rátétes bőr cipő – Michael Kors

#10 – Ayden lila hasított bőr – VAGABOND

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top