Shine

11 ember, aki celebbé plasztikáztatta magát

Csak néhányuk esetén lehet kifogás, hogy plasztikai műtétekkel elért átváltozásukat arra használják fel, hogy hírességek hasonmásaként keressék meg a kenyérre valót.

Csak néhányuk esetén lehet kifogás, hogy plasztikai műtétekkel elért átváltozásukat arra használják fel, hogy hírességek hasonmásaként keressék meg a kenyérre valót. A legtöbben ugyanis pusztán rajongásból költöttek el több millió forintot arra, hogy Brad Pitté, Jennifer Lopezzé vagy netán Hulkká változzanak.

1. Pixee Fox – Jessica Rabbit

Az egész Roger nyúl feleségével kezdődött, mára pedig már úgy cikkeznek a plasztikai műtét mániás lányról, mint aki élő rajzfilmhőssé akarja varázsolni magát: értsd, egyszer Ariel, egyszer Barbie baba, épp melyikre van kereslet Las Vegasban. Ennek érdekében már 30 millió forint felett jár a műtétekre költött összeg nagysága, amik közül a mellnagyobbítók csak egyszerű rutinnak számítanak: kivetette hat bordáját, hogy dereka vékonyabb legyen, szemszínváltoztató műtétet hajtottak végre nála és képes volt még az állkapcsát is eltöretni, hogy annak íve szebb, állcsúcsa a rajzfilmhősökéhez hasonlító, hetykén csúcsos legyen.

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés, Nov 29., 2016, időpont: 10:18 (PST időzóna szerint)

Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) által megosztott bejegyzés, Dec 24., 2017, időpont: 3:54 (PST időzóna szerint)

2. Rodrigo Alves – Ken baba

Folytassuk is a sort a fent, Pixee társaságában bevonuló férfival, aki szintén lelkesen pakoltatja ki magából csontjait, immár négy bordájáról gondolta úgy, jól meg van azok nélkül is, fő, hogy karcsúbb legyen a dereka. Ennél is látványosabb arcának átplasztikázása, amin immár egy ujjbegynyi természetes terület sincs: minden átszabva, felvarrva és feltöltve, majd lebénítva egy kevéske botoxxal, hogy a végeredmény lehetőleg szépen legyen konzerválva. A nagy igyekezet közepette azonban úgy tűnik, a hírek olvasására már nem jut ideje, így történhetett meg az is, hogy a Golden Globe-díjátadó nem hivatalos fekete ruhás dress code-ja ellenére talpig fehérben érkezett meg a vörös szőnyegre.

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2018, időpont: 5:26 (PST időzóna szerint)

3. Jordan James Parke – Kim Kardashian

Minden vágya, hogy azt mondják rá, ő Kim Kardashian férfi megfelelője, ennek érdekében már 40 millió forint körüli összeget költött el orrműtétekre, ajakfeltöltésekre, botox injekciózásokra és számos más kisebb-nagyobb kozmetikai és plasztikai műtétekre. Igaz, még bálványával élőben sosem találkozott, a londoni srác számára Kim teste és arca a valódi csoda, a pénzt pedig láthatóan nem sajnálja, hogy fenntartsa a kialakított külsőt.

4. Romario Dos Santos Alves – Hulk

Brazília zöld szörnye, vagyis Hulkja akart lenni a testépítő srác, mikor pár éve a fejébe vette, ha törik ha szakad, groteszkül dagadó izmokat épít magának. Ehhez persze nem csak a súlyzókat vette igénybe, de alkoholt, fájdalomcsillapítót és olajat tartalmazó löttyöt pumpált rendszeresen a karjaiba, miután edzőtermi társaitól megtudta, ez a tuti izomnövelő csodaszer. A trükk bejött, csakhogy három éve kis híján amputálni kellett karjait a túltolt anyagtól, ami után megfogadta, abbahagyja az injekciózást. Hogy ez valóban megtörtént-e, jó kérdés, ugyanis pár napja még jól láthatóan Hulkként kószált valamelyik brazil erdőben.

Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileiro) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2018, időpont: 8:15 (PST időzóna szerint)

5. Toby Sheldon – Justin Bieber

A Tobias Strebel néven született német srác dalszövegíróból vált reality sztárrá, miután rögeszmésen ragaszkodott hozzá, hogy Justin Bieberré plasztikáztassa magát. Hatalmas összegeket költött műtétekre, hogy a nála 14 évvel fiatalabb popsztárra hasonlítson. A kétes értékű hírnévvel azonban valószínű, nehezen birkózott meg, 2015 augusztusában ugyanis holtan találtak rá egy San Fernando Valley-ben lévő motelben. Halálának oka drogtúladagolás volt, amelyet egyes hírekben barátjával való szakításával is indokoltak.

Toby Sheldon átalakulása Justin Bieberré, lépésről lépésre – Forrás: instagram.com/tobysheldon

6-7. Matt és Mike Schlepp – Brad Pitt

Mi is bemutattuk már azt az arizonai ikerpárt, akik több mint 5 millió forintot költöttek plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzenek ki, mint Brad Pitt. Orrukat, állukat egyaránt átalakíttatták, valamint implantátumok kerültek orcáikba és némi fogászati korrekciós beavatkozásokat is elvégeztettek. Mindez még 2004-ben történt az Music TV akkori, I Want A Famous Face műsorának keretén belül. A fiúk azóta eltűntek a nyilvánosság elől és felhagytak bontakozó celeblétükkel.

 

8-9. Jennifer és Karen Lopez – Jennifer Lopez

Ha már a név adott volt, miért is ne gondolhatta volna úgy a kolumbiai tinilány, hogy testileg is átalakíttatja magát az énekesnővé. Kalandjára elkísérte testvére, Karen is, mindketten J-Lo fenékformát, melleket és ajkakat rendeltek meg a helyi plasztikai sebésztől, továbbá történt némi zsírleszívás, orrkorrekció és fogászati kezelés is. Szüleiknek mindez cirka hét millió forintjukba került, feltétel nélküli támogatásuk azonban inkább nevezhető felelőtlenségnek, ugyanis a lányok még csak 14, illetve 15 évesek voltak, mikor a plasztikáztatási mánia rájuk tört.

Jennifer és Karen Lopez plasztikai műtétek sorát végeztették el, hogy úgy nézzenek ki, mint Jennifer Lopez (Fotó: dailymail.co.uk)

10. Nileen Namita – Nefertiti ókori egyiptomi királyné

Több mint harminc évvel ezelőtt kezdett bele az “életmódváltásba” a háromgyerekes anya, aki fejébe vette, Nefertiti egyiptomi királynőként éli le életét. Vagy legalábbis a lehető legnagyobb mértékben azonosul az istennőként tisztelt egykori uralkodónővel. Hogy a 60 millió pluszos küldetése mennyire mondható sikeresnek, nehéz eldönteni, hiszen Nefertitiről csak néhány falfestmény és szobor maradt fenn. Az angol nő azonban szentül meg van róla győződve, hogy ő Nefertiti reinkarnációja, így a már 50-nél is jóval több operációt abszolút jogosnak és érthetőnek tartja, céljai eléréséhez.

Madox Hills (@madoxhills) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2017, időpont: 4:33 (PDT időzóna szerint)

11. Donna Marie Trego – Lady Gaga

A rajongóból lett sztárimitátor nem sajnálta a pénzt, hogy tervét tökélyre vigye és a megszólalásig hasonlítson az énekesnőre. Több mint 25 millió forintot költött el különböző operációkra, parókákra és fellépőruhákra, a pénz pedig úgy tűnik lassacskán megtérül, hiszen koncertezik és ilyen-olyan fellépéseket vállal, mint hivatásos Lady Gaga hasonmás.

Lady Gaga History (@ladygagahistory) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2014, időpont: 2:51 (PST időzóna szerint)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top