Shine

Ezért jár Katalin és Meghan hercegné is rövidebb ruhákban várandósan

Ami bevált Katalinnak a terhességei alatt, azt most Meghan is alkalmazza.

Bár az öltözködési stílusuk sok szempontból eltérő, egyvalami máris egyértelműen közös Katalin hercegné és Meghan hercegné kismamastílusában, nevezetesen az, hogy várandósan előszeretettel hordanak a tőlük megszokottnál rövidebb ruhákat.

(Getty Images)

Cecile Reinaud, a Katalin hercegné által különösen kedvelt Séraphine kismamaruha-márka alapító tervezője szerint a lábak és a karok kiemelése a várandósság alatt is segít fenntartani a szép sziluettet. A hercegnék pedig egészen a terhességük elejétől, már kicsi pocakkal is alkalmazzák ezt a trükköt. 

Katalin hercegné a rövidebb ruhákat általában sötét, vastag harisnyával viselte, Meghan viszont múlt héten csupasz lábakkal is bevállalta a térd fölé érő ruhahosszt.

Myka Meierm protokollszakértő szerint ezzel nem vétenek a rájuk vonatkozó öltözködési szabályok ellen, már csak azért sem, mert egy komplett csapat veszi őket körül, akik az udvarral egyeztetve szigorúan ügyelnek arra, hogy a hercegnék mindig az etikettnek megfelelő öltözékeket viseljék. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top