Shine

Bámulatos lett a Guerlain tavaszi sminkkollekciója

Új alapozócsalád, rúzsköltemények és a Météorites kompakt változata is megérkezett.

A tavaszi időszakra készülődve a Guerlain bemutatta új dekorkozmetikumait, amelyek nemcsak gyönyörűek és a legapróbb részletekig ízlésesek, de a minőség tekintetében is magasra tették a lécet.

Guerlain L’Essentiel SPF20 alapozó

A Guerlain újradefiniálta az alapozó fogalmát, és egyetlen luxus formulában egyesítette a hatékonyságot a természetességgel, a sminket a bőrápolással, a tökéletes fedést a könnyedséggel és az azonnali hatást a hosszan tartóssággal. A L’Essentiel az alapozók új generációja, amely exkluzív, 97%-ban natúr összetevőkből készült formulájával hibátlan, ugyanakkor természetes sminkeredményt és akár 16 órán át tartó fedést garantál.

A L’Essentiel egy olyan alapozó, mely hidratáló, védő és kiegyensúlyozó bőrápoló összetevőkkel van dúsítva, aminek köszönhetően a bőr napról napra szebb lesz smink nélkül is. Itthon nyolc különböző árnyalatban érhető el, így mindenki könnyedén kiválaszthatja a bőrszínéhez leginkább illeszkedő árnyalatot. Fedése az enyhétől a közepesig építhető, a felvitt mennyiség függvényében.

Az alapozónak az üvegcséje is kész műalkotás, formájához a tudományok világából merítettek inspirációt, a természet és tudomány fúzióját alkották meg. Az alapozóhoz tervezett sminkecset sem marad el látványban tőle, a hófehér professzionális ecset külön vásárolható meg.

Guerlain Météorites kompakt púder

A Météorites púdergyöngyök új életre kelnek a finoman préselt kompakt formátumban, így bárhová, bármikor kényelmesen magunkkal vihetjük. A kompaktban rejlő négy különböző színből a mattok biztosítják az optimális színkorrekciót, a gyöngyházfényűek pedig a személyre szabott ragyogást. Az olajos kifényesedést gátló anyagaival ez az új generációs formula mattítja a bőrt, miközben megtartja annak hidratáltságát is. Kiegyenlítő textúrájának köszönhetően elhalványítja a pórusokat és bőrhibákat, ezáltal bársonyossá varázsolja az arc megjelenését.

Guerlain Météorites Bázis

Élénkítő, gyöngyházhatású alapozóbázis, amely tökéletes sminkalapot biztosít, méltó társaként a L’Essentiel alapozónak, a mattító és fixáló Météorites kompakt púdernek és a Météorites púdergyöngyöknek.

Guerlain Morning Love tavaszi kollekció

Guerlain Morning Love kollekció és Météorites Highlighter Duo

A Morning Love kollekció holografikus ragyogásával és finom pasztellszíneivel gyöngéden fürdetik meg arcodat a tavasz szerelmesen simogató sugaraiban. A szezon egyik kötelező terméke, a kollekció lelke, a Météorites Highlighter Duo egyesíti a holografikus lila és rózsaszín árnyalatokat, amelyek tökéletesen szórják szét a rájuk vetülő fényt ahhoz, hogy egy friss és könnyed strobe-hatást eredményezzen. Ultrafinom púderszemcséi szinte krémnek érződnek az ujjbegyek alatt, az arcra felhordva pedig lágyan ölelik körbe az orca görbületeit.

A Guerlain Colored Kit szemhéj- és szemöldökpúdereivel ez a különleges paletta elkápráztat bennünket, miközben megőrzi letisztult eleganciáját. Halványan fénylő bázisa előkészíti a szemeket, szilvaárnyalatú duójával pedig mélységet és titokzatosságot kölcsönözhetünk tekintetünknek vagy kreatív csavart vihetünk szemöldökformázásunkba.

Most tavasszal az ajkakra a KissKiss, a csókos ajkak krémes szakértője 5 különleges árnyalattal készül. Három szaténrózsaszín kecsesen emeli ki az ajkak vonalát, két holografikus árnyalatát pedig a pasztellszínek szerelmesei fogják szívükbe zárni. Az alkalomra a rúzsokat csillagok és holdak díszítik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top