Shine

Karácsonyi sminkkollekció luxusszinten – Guerlain Goldenland

Ó, az a sminkpaletta!

Lehullt a lepel a Guerlain karácsonyi sminkkollekciójáról – gondolom, senki nem lepődik meg, ha azt írom, gyönyörűséges lett. Az ötdarabos kollekció lelke egy szemhéjpúder-paletta, amely mellé új rúzsok, bronzosító, púdergyöngyök és egy fixáló spray is érkezik.

A Guerlain Goldenland Palette egy tízes sminkpaletta, melyben matt, metálosan fénylő és csillogó szemhéjpúderek találhatók. Arany, melegbarna és neutrális árnyalatokat rejt az aranyszínű dobozka, amelybe a mini ecseteken kívül tükör is került. 

Az ikonikus Meteorites púdergyöngyök karácsonyra a Goldenland Pearls nevet vették fel, és egy újrahasznosítható dobozkát kaptak: ha elfogy a luxuspúder, ékszertartóként is megállja a helyét, olyan szép lett. Négy púderszín kapott helyet benne, rózsaarany, lágy rezes, borszín és fehér gyöngyök készültek az ünnepekre.

A púdergyöngyök mellett egy bronzosító is a kollekció tagja lett, a Guerlain Goldenland Bronzing Powder egy terrakotta highlighter, melynek tartója szintén újrafelhasználható.

Ismerd meg a kollekció többi tagját is a Krémmánia Magazinon »

Guerlain Goldenland sminkkollekció

Guerlain Goldenland sminkkollekció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top