Shine

A spermapulcsi csak egy, amire vágyhat egy megfáradt amazon

Öncélú polgárpukkasztás? Ugyan! Komolynak szánt mondanivaló lapult a kreáció mögött.

Ashley Williams nem aprózta el, amikor őszi-téli kollekciójához mintákat válogatott. A Londoni Divathéten bemutatott darabok között helyet kaptak spermával díszített ruhák és péniszmintás kiegészítők is, amelyek hátterében egy hősies női alak képe bontakozott ki.

Ashley Williams spermamintás pulóvere (Fotó: Tim Whitby/BFC/Getty Images)

A kontrasztos spermapulcsi egyenesen a divatbemutató nyitódarabja volt, ami, meg kell hagyni, szép felütéssel vezette be a rebellis mintáktól hemzsegő, sikkesen polgárpukkasztó kollekciót. Végtére is Londonról van szó, a finomkodás Párizs asztala.

A spermamintázat azután feltűnt még batikolt pólón, sálon és egy estélyi ruhán is, mi pedig kíváncsiak vagyunk, lesz-e bátor jelentkező a nagyszájú celebek körében, aki be meri vállalni a ruhát, mondjuk a soron következő MTV VMA vörös szőnyegére.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha mindez nem volna elég, egy péniszmintás fejpántot is tervezett a dizájner – és hogy miért? Hát azért, mert – ahogy az egy interjúban elhangzott –  „a pénisz erőteljes dolog” . A kollekció címe egyébként Power Nap, főszereplője pedig, akinek ruháit tervezte, a történelem hős leánya, aki „Arthur király kerekasztalánál vacsorázott, zarándoklatot tett a nyári napforduló idején, sőt a Loch Ness-i szörnnyel is találkozott fürdőzés közben”, és most, a sok izgalom után megpihen egy kicsit. Péniszmintás fejpántban és spermapulcsiban.

Ashley Williams (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top