Titkos kertekbe, trópusi szigetekre repítenek a tavasz illatújdonságai

Illatikonok újdonságai és frissítő meglepetések is várnak ránk a parfümök világában.

Betty Barclay – Bohemian Romance EdP

Viselőjét a digitális világtól távolra, olyan tájakra ragadja magával az illat, ahol végre szabad lehet, és újra harmóniába kerülhet a természettel. Olyan parfüm ez, mely az életet szerető, romantikus hölgyeket virágos illatjegyekkel cirógatja. Az illatkompozíció friss mandarin, harmatos körte és a rózsabors vibráló, gyümölcsös aromájának életteli nyitányával indul. A parfüm a szívillatban teljesedik ki igazán, ahol gyöngyvirágból, jázminból és rózsából álló virágos illatcsokorrá formálódik. Az alapillat puhán kasmírfába és fehér pézsmába ágyazza a kompozíciót.

Betty Barclay – Bohemian Romance EdP

Avon – Eve Truth EdP

Az Eve parfümcsalád legújabb tagja az Eve Truth arra született, hogy a nők egyéni szépségét hangsúlyozza. Nem kell többé maszkot viselnünk, ne próbáljunk meg tökéletesnek látszani! – üzeni az illat minden fenséges jegye. Mutassuk meg kik is vagyunk valójában, még úgy is, hogy hibáinkat magabiztosan felvállaljuk, és ösztönözzük erre a számunkra fontos nőket is. A gyönyörű üvegbe zárt illatkompozíció összetevői között megtalálható az elbűvölő csillaggyümölcs, a nőies és elegáns rózsaszín frézia és a bársonyos cédrusfa is. 

Avon – Eve Truth EdP

Elie Saab – Girl of Now Forever EdP

Az Girl of Now illatcsalád új tagja friss, gyümölcsös illatjegyekből épül fel, vidámságot, felpezsdülést nyújtva számunkra. A csinos üvegcsébe zárt optimizmus a Rosa Cassia, a rózsa és a fekete ribizli frissességével köszönt, amelyekhez fás, pézsmás illatjegyek kapcsolódnak, a vanília pedig leheletnyi édességet csöpögtet a kompozícióba.

Elie Saab – Girl of Now Forever EdP

Giorgio Armani – Sí Eau de Parfum Fiori

A Sí illat Giorgio Armani tisztelgése a modern nőiesség előtt, a szabadság, szerelem és élet nyilatkozata. Az új Sí Fiori EdP virágos illat, mely meghívás igazi önmagad kifejezésére. A narancsvirág hozzáadásával átértékeli a klasszikus Sí EdP ciprusos világát, megnyitva ezzel egy új dimenziót, amely még frissebb, virágos élményt nyújt. Üvege azonnal magára vonzza a figyelmet lakk hatású, pasztell pink színével, mely tökéletesen egészíti ki a mélyfekete kupak és arany gyűrű harmóniáját.

Giorgio Armani – Sí Eau de Parfum Fiori

Hermés – Un Jardin Sur La Lagune EdP

A Jardin Collection tagjaként jelenik meg az Un Jardin Sur La Lagune, mely egyszerre nosztalgikus és vibráló, gondtalan és hízelkedő, ahogy a Velence régi falai mögötti varázslatos világba kalauzolja viselőjét. A magnólia és fehér liliom virágos jegyei a tengeri és fás jegyekkel tökéletesen elénk tárják egy titkos kert minden szépségét, mely valahol a velencei lagúnák rejtekében bújik meg.

Hermés – Un Jardin Sur La Lagune EdP

Dolce & Gabbana – Dolce Peony EdP

Az ötödik Dolce illat a bazsarózsa finomsága előtt tiszteleg. A virágos-gyümölcsös-gourmand illat fejjegyei között találhatjuk a bergamot, a körte, a rózsabors és a ciklámen illatát, amelyekhez a szívjegyben a bazsarózsa mellett a bolgár rózsa és a frézia csatlakozik, végül a méz, az ambroxán, a pacsuli és a cseresznyeszilva teszi teljessé a lágy, nőies, diszkréten virágos parfümöt.

Dolce & Gabbana – Dolce Peony EdP

Donna Karan – DKNY Woman EdT

Limitált szériás illatként jelentkezett a DKNY Woman 2019-es kiadása, melyet virágos és roppant energikus illattá komponáltak. A lédús bergamott citrusossága és a rózsabors pikánssága friss, érzéki karakterrel ruházza fel a parfümöt, melyeket a jázmin és ibolya illatjegyek ölelnek körbe, és tesznek teljessé.

Donna Karan – DKNY Woman EdT

L’Occitane en Provence – Herbae EdT

Tavasszal érkezik a L’Occitane en Provence új illata is, melybe gyógynövények természetes kivonatait elegyítették a földi szeder, a csipkebogyó és a fehér árvacsalán illatjegyekkel, amely eredményeként egy könnyed, frissítő illatkompozíciót kaptak. A Herbae EdT parfüm mellé testápoló, tusfürdő, kézkrém és szappan is érkezik az illatcsalád tagjaként, melyeket a hírek szerint díszdobozos szettben is megtalálunk majd a márka üzleteiben.

L’Occitane en Provence – Herbae EdT

Dior – J’Adore Dior Roller Pearl

Esetében nem egy vadonatúj illatról van szó, hanem a Dior-ház mára ikonikussá vált 1999-es J’Adore Dior parfümjének új megjelenéséről. A Miss Dior és a Poison Girl illatok után ugyanis a J’Adore Dior is megkapta a praktikus, 20 ml-es golyós kiszerelésű üvegcsét, melynek segítségével bárhová magunkkal vihetjük kedvenc parfümünket.

Dior – J’Adore Dior Roller Pearl

Coach – Floral Blush EdP

Az amerikai divatház új illata egy játékosabb, színesebb variánsa az eredeti Coach Floral parfümnek, mely még szintén egészen újnak számít, tekintve, hogy 2018-ban jelent meg. Az új év azonban új flankert kívánt, így születhetett meg ez a könnyed, légies illat, melyet a goji bogyó, a bazsarózsa és a fás jegyek határoznak meg.

Coach – Floral Blush EdP

Dolce & Gabbana – Light Blue Sun EdT

Limitált kiadással jelentkezik a Light Blue az idei évre, a Sun nevű flanker duo női tagja – nevében a lényeg – a napsütéses romantikát idézi, némi egzotikus kókuszvíz akkorddal hozzájárulva a nyári napsütés felidézéséhez. A kifinomult gyümölcsös-virágos kompozícióban a zöld alma és citrom nyitánya után a fehér virágok, a rózsa és frangipáni illatjegyei köszöntenek, miközben az alapot a fás, ámbrás, pézsmás jegyek melegsége adja.

Dolce & Gabbana – Light Blue Sun EdT

Givenchy – Live Irresistible Rosy Crush EdP

A Live Irresistible Rosy Crush az optimizmus koncentrációja, mely szemtelenül felrúgja az édes kis rózsaszínek szabályait. A rózsa, mint az Irresistible illatok ismertetőjegye, szenvedélyesen elegyedik az új változatban. A rózsa keveredik a goji bogyóval, kellemesen fűszerezve az illatot, míg a pacsulialapú ciprusos jegy a virágos Givenchy parfümöt ellenállhatatlanul nőiessé teszi. A Live Irresistible Rosy Crush, csakúgy, mint magával ragadó hősnője, felfedi az élénk, erőteljes virágok bőségét, merészségét és nőiességét.

Givenchy – Live Irresistible Rosy Crush EdP

Mugler – Angel Eau Croisière EdT

Szintén limitált kiadásban érkezik az ikonikus Angel illat tavaszi-nyári kiadása, az Angel Eau Croisière, melyet a luxushajók könnyed, mégis elegáns atmoszférája, a gyümölcsös koktélok ízei ihlettek. Mango, grépfrút és fekete ribizli sorbet illatjegyei mellé a praliné édessége és a pacsuli egzotikuma társul. Az üveg formájában az Angel csillagalakját kapta, miközben a trópusi hangulat a színekben köszön vissza.

Mugler – Angel Eau Croisiére EdT

Carolina Herrera – VIP Rosé Extra EdP

A 2014-es VIP Rosé limitált kiadása egy vérbeli csábító, parti illat, melyre már a csillogó üvegcse is utal. Ennek megfelelően a cseresznye, a likőr, a mandarin és licsi illatát találjuk a parfümben, melyek energikusságát szépen fokozzák és egészítik ki a keserű mandula, az orrisz gyökér és a bazsarózsa jegyek, amelyeket a vanília, tonkabab és fás illatjegyek triója zár le szép fokozatosan.

Carolina Herrera – VIP Rosé Extra EdP

Guerlain – Mon Guerlain Bloom of Rose EdT

A Mon Guerlain parfüm idén egy új illatvariánssal jelentkezik, melynek arca ezúttal is Angelina Jolie színésznő. A friss, vidám, gyümölcsös parfümben az eredeti illat jegyeit a neroli és a bolgár rózsa kombinációja ruházza fel új karakterrel.

Guerlain – Mon Guerlain Bloom of Rose EdT

Oscar de la Renta – Bella Rosa EdP

A parfümnek már az üvege is ámulatba ejtő, melyet apró, háromdimenziós pasztell rózsaszín virágok díszítenek. Nyitánya mégis élénk, melyet a rózsabors, a frézia és a lédús mandarin illatjegyeknek köszönhet, hozzájuk a szívjegyben a púderesen elegáns orrisz mellet a jázmin és a pink rózsa virágos jegyei csatlakoznak. Ahogy leszárad az illat, fokozatosan jelennek meg az alapjegy pacsuli, borostyán és szantálfa jegyei.

Oscar de la Renta – Bella Rosa EdP