20+ gyönyörű kozmetikai ajándékcsomag karácsonyra

Tudjuk, nem a külcsín a lényeg, de karácsonykor mégiscsak számít, miként mutat az ajándék, amit a fa alá teszünk. Ezeket a kozmetikai szetteket biztosan nem kell csomagolópapírba rejteni.

A kozmetikai csomagok népszerű ajándéknak számítanak karácsonykor: ma már annyira sokfélét lehet kapni, hogy könnyedén találni közöttük megfelelőt a nagyi, a hugi és persze anyu számára is. Összeállításunkban most több mint húsz álomszép szettet mutatunk be, amelyek között akad sminkes, parfümös, arcápolós vagy épp hajápolókat tartalmazó csomag is, amelyek hol luxuskényeztetést kínálnak, hol pedig szuper megoldást nyújtanak, ha pár ezer forintért kell valami igazán jót találni.

Sminkcsomagok

Yves Saint Laurent sminkes ajándékcsomag

Yves Saint Laurent sminkes ajándékcsomag

A díszdobozba a luxusmárka két népszerű terméke került, a Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál, valamint a Mini Rouge Pur Couture ajakrúzs egy szexi, vörös árnyalata.

Ára: 11 700Ft

Estée Lauder Blockbuster karácsonyi szett

Estée Lauder Blockbuster karácsonyi szett

Többféle díszdoboz közül is választhatunk a márkánál, melyek közül a legkáprázatosabb ez a piros sminkes táskát tartalmazó szett, ami szemfesték- és pirosítópalettákat, rúzsokat, szájfényt, szempillaspirált, sminklemosót, arcszérumot, arckrémet és szemkrémet is rejt.

Ára: 28 000 Ft (25 000 Ft feletti bármilyen Estée Lauder termék vásárlása esetén)

Lancôme Hypnôse Drama szempillaspirálszett

Lancôme Hypnôse Drama szempillaspirálszett

A szettben a Lancôme legnépszerűbb, Hypnôse Drama vízálló szempillaspirálja mellett a márka Le Crayon Khôl szemceruzáját és a Bi-Facil sminklemosót is megtaláljuk. Luxusszintű alapdarabokat rejt a doboz, mely jó választás lehet anyukánknak és a testvérünknek is; ha szeret sminkelni, ezeket a termékeket biztosan örömmel használja majd.

Ára: 10 600Ft

Clinique High Impact Mascara szempillaspirálszett

Clinique High Impact Mascara szempillaspirálszett

Az ajándékdoboz szintén igazi alapdarabokat tartalmaz: egy High Impact fekete szempillaspirált, egy mini kiszerelésű, 15 ml-es Take The Day Off arctisztító balzsamot, valamint egy Quickliner For Eyes Intense szemhéjtust Intense Ebony fekete árnyalatban.

Ára: 7600Ft

M.A.C Starring You kollekció – Shining Moment szett

M.A.C Starring You kollekció – Shining Moment szett

A sminkmárka karácsonyi sminkkollekciójában többféle díszdobozos vagy neszesszeres csomagot is találunk, ilyen például a Shining Moment Szett, melyben mini csillámot, áttetsző szájfényt és a Retro Matte Liquid Lipcolour folyékony ajakrúzst találjuk.

Ára: 8700Ft

Inika Flawless Everyday ajándékszett

Inika Flawless Everyday ajándékszett

A sminkszett egy luxusminőségű, vászon neszesszer mellett tartalmazza a márka Bold Lash vegán szempillaspirálját, 3 grammos kiszerelésű ásványi alapozójának Nurture árnyalatát, valamint egy új, utazóméretű kabuki ecsetet.

Ára: 9990Ft

Avon True klasszikus szépségszett

Avon True klasszikus szépségszett

A tökéletes mindennapi smink alapkellékeit tartalmazza a szett: az Avon True szemkontúrceruza mellett a márka egyik legnépszerűbb spirálja, az Avon True Supershock szempillaspirál, valamint az Avon True Glow barnító gyöngyök kerültek az ajándékdobozkába.

Ára: 3600 Ft

Parfümszettek

Estée Lauder Modern Muse szett

Estée Lauder Modern Muse ajándékcsomag

A virágos-fás-pézsma illatú Modern Muse parfüm normál, 50 ml-es kiszerelése mellé egy mini üveges változat és egy illatában azonos testápoló is került az ajándékcsomagba. 

Ára: 29 900Ft

Lancôme Idôle parfümszett

Lancôme Idôle EdP parfümszett

A legújabb Lancôme parfüm, az Idôle 50 ml-es Eau de Parfum kiszerelése mellé egy 10 ml-es deluxe mini EdP változatot is kapunk díszdobozba csomagolva.

Ára: 28 700Ft

Giorgio Armani Sí Fiori EdP ajándékcsomag

Giorgio Armani Sí Fiori EdP ajándékcsomag

Többféle Giorgio Armani parfümszettet is találunk a parfümériákban, köztük a Sí Fiori illat díszdobozos változatát is. Ebbe az Eau de Parfum 50 ml-es kiszerelése mellé egy 7 ml-es Sí Fiori EdP mini parfümöt, valamint egy 75 ml-es Sí testápolót is tettek.

Ára: 28 600Ft

Yves Saint Laurent Libre EdP ajándékcsomag

Yves Saint Laurent Libre EdP ajándékcsomag

A legújabb Yves Saint Laurent parfüm, a Libre 50 ml-es Eau de Parfum változata mellé egy gyönyörű vörös rúzst, az Yves Saint Laurent Mini Rouge Pur Couture-t tették a különleges formájú díszdobozba.

Ára: 28 900Ft

Tom Ford Black Orchid karácsonyi szett

Tom Ford Balck Orchid karácsonyi szett

Az ünnepi díszdoboz a Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum 30 ml-es kiszerelését, valamint egy 10 ml-es travel spray változatát tartalmazza.

Ára: 33 500Ft

Avon Eve Truth ajándékszett

Avon Eve Truth ajándékszett

Az Avon idei illatújdonságát, az Eve Truth parfümöt egy illatosított testápoló is kíséri a karácsonyi ajándékcsomagban, hogy ne csak lelkünket, de bőrünket is ápolhassuk a különleges illattal.

Ára: 4299 Ft

Bőr- és hajápoló csomagok

Estée Lauder Advanced Night Repair karácsonyi szett

Estée Lauder Advanced Night Repair karácsonyi szett

A márka talán legnépszerűbb arcápolója, az Advanced Night Repair díszdobozos változatában a szérum mellett az Advanced Night Repair szemkörnyékápolót és a Micro Essence bőrápoló esszenciát is megtaláljuk, melyek segítségével megtapasztalhatjuk, milyen a valódi luxusarcápolás.

Ára: 32 900Ft

Lancôme Rénergie Multi-Lift ajándékcsomag

Lancôme Rénergie Multi-Lift ajándékcsomag

A Rénergie Multi-Lift 50 ml-es nappali arcápolója mellett a csomag része még egy 15 ml-es Rénergie Multi-Lift Night éjszakai arckrém, egy 7 ml-es Advanced Génifique szérum, valamint egy 7 ml-es Advanced Génifique Yeux Light-Pearl szemkörnyékápoló szérum is.

Ára: 32 900Ft

Biotherm Aquasource ajándékcsomag

Biotherm Aquasource ajándékcsomag

A Biotherm arcápoló csomagjában az Aquasource Gel arckrém 50 ml-es kiszerelése mellett megtaláljuk a Life Plankton Elixir 7 ml-es mini változatát, a Biosource Nettoyant arctisztító 50 ml-es kiszerelését, valamint a Biosource lotion bőrápolót 100 ml-es tubusban. A szetthez egy csillogó neszesszer is jár.

Ára: 13 300Ft

Foreo Picture Perfect ajándékszett

Foreo Picture Perfect ajándékszett

A leggyengédebb FOREO arctisztító, a LUNA 3 és a hármas hatású, mikrokapszulás fiatalságmegőrző szérum, a Serum Serum Serum 30ml-es kiszerelése jár együtt ebben a szettben, mely egész évben filter nélküli bőrrel ajándékozza meg használóját.

Ára: 69 990 Ft

MOSSA Love Yourself Box

MOSSA Love Yourself Box

A MOSSA arcápolói közül a 100 százalékig természetes eredetű Vitamin Cocktail bőrmegújító arcápoló olaj, valamint a a fáradt, száraz és fakó bőrtípusra ajánlott Vitamin Cocktail Mask & Night Cream került bele. Ez utóbbi egy többfunkciós készítmény, melyet használhatunk krémmaszkként vagy éjszakai arcápolóként is.

Ára. 6590 Ft

Phi karácsonyi ajándékdoboz Csupa Szívből Szeretetből Díszdobozban

Phi karácsonyi ajándékdoboz Csupa Szívből Szeretetből Díszdobozban

Három karácsonyi, limitált kiadású Phi terméket rejt az ajándékdoboz: a HóPihe-Puha regeneráló és védőkrémet, mely az igénybe vett, száraz kezek védelmezője lehet a télen, a Cozy Winterberry testvajat, mely édes-fűszeres illattal kényeztet, valamint a Cozy Winterberry ajakvajat, ami egy tápláló, puha és vitaminokban gazdag ajakápoló. 

Ára: 8990Ft

Mádara Ocean Love fenntartható bőrápoló csomag

Mádara Ocean Love fenntartható bőrápoló csomag

A szett egy Mádara arctisztító habot és egy 60 ml-es, száraz bőrre ajánlott DD-krémet tartalmaz. Mindkét termék a márka limitált kollekciójának a része, melyek csomagolása növényi alapú műanyagból és az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból készült, ezért környezet- és óceánbarátak, valamint 100 százalékban újrahasznosíthatók.

Ára: 5490Ft

Authentic Beauty Concept hajápoló csomag

Authentic Beauty Concept hajápoló csomag (Glow)

Háromféle csomagot állítottak össze az új hajápolómárkánál karácsonyra, festett hajra a Glow, száraz hajra a Hydrate, igénybe vett hajra pedig a Replenish ajánlott. Mindhárom csomagban egy nagy kiszerelésű sampon, egy hajmaszk, valamint egy illatgyertya található.

Ára: 18 500 Ft

Biobaza kókuszos karácsonyi csomag

Biobaza kókuszos karácsonyi csomag

A natúrkozmetikai márka kókuszillatú termékcsaládjának két tagja került az ünnepi szettbe, egy testápoló mellett a kollekció 3 az 1-ben tusfürdőjét is megtaláljuk, melyet samponként is használhatunk.

Ára: 2990Ft