Shine

5 karácsonyi ajándékötlet tudatos bőrápolóknak

Ezekkel az ajándékokkal lehetetlen mellélőni.

Ha valaki olyat készülsz meglepni, aki ismeri a tudatos bőrápolás csínját-bínját, és nem szeretnél melléfogni, akkor a legjobb, ha olyan ajándékot választasz, ami bőrtípustól, életkortól és bőrproblémától függetlenül mindenkinek csak jót tesz. Fontos, hogy illattól és irritáló anyagtól mentes termékeket válassz, viszont legyen bennük olyan bizonyított sztár hatóanyag, ami felturbózza a fiatalosabb, egészségesebb bőrműködést.

Mutatjuk az 5 legjobb tippünket idén karácsonyra, amiknek biztosan minden tudatos bőrápoló örül:

The Ordinary Daily Set

Mit tud? A The Ordinary igazi etalon márka a tudatos bőrápolók körében, ami top hatóanyagokat, minimalista és hatásos formulákat kínál, elképesztően alacsony árakon. Ez a szett három népszerű termékét tartalmazza, amik szuperjól megállják a helyüket egy alapápoló arcápolási rutinban: a Squalane Cleanser egy hibrid, balzsamból olajjá változó arctisztító, a Hyaluronic Acid 2% + B5 egy vízmegtartást segítő, pumpáló hatású hialuronszérum, a Natual Moisturizing Factors pedig egy szuper esti alapkrém, ami klasszul hidratál, tömör, de nem nehéz érzetű.

Kiknek ajánljuk? Igazából bárkinek: kezdőnek és pro bőrápolónak egyaránt, minden bőrtípusra.

Mennyi & hol? 6543 Ft / 50ml + 30ml + 30ml – [link]

Clinique Fresh Pressed Clinical™ Daily and Overnight Boosters With Pure Vitamins C 10% + A (Retinol)

Mit tud? Ütős antiaging páros, ami reggelre 10% C-vitaminnal, estére pedig a bőröregedés jelei elleni nagyágyúval, a retinollal segíti a fiatalos bőrműködést és a ráncok, pigmentfoltok elleni harcot. Hatására a bőr pár nap alatt ragyogóbb lesz, hosszabb távon tömörebb, feszesebb és simább is.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik szeretnék megelőzni a bőröregedés korai jeleit és azoknak is, akik már ráncokkal, foltokkal küzdenek. Szuper minden bőrtípusra. 30 felett különösen ajánljuk.

Mennyi & hol? 12 900 Ft / 8,5ml + 7ml – [link]

Geek & Gorgeous 101 HA 5 Light + B-bomb

Mit tud? A magyar tudatos bőrápoló márka, a Geek & Gorgeous két bestseller terméke a HA 5 Light és a B-Bomb. Univerzális páros, ami olyan sztárösszetevőkkel, mint a hialuron és a niacinamide (B3 vitamin) egyszerre teszi pumpáltabbá, hidratáltabbá és ragyogóbbá a bőrt. Bónuszként a mitesszerek, tág pórusok és bőrzsírosság ellen is klassz választás lehet.

Kiknek ajánljuk? Különösen ajánljuk ezt a duót akkor, ha tudod, hogy a megajándékozott inkább kombinált, zsírosabb bőrtípusú, bár nem fogsz mellé lőni akkor sem, ha ez nem így van.

Mennyi & hol? 4731 Ft / 30ml + 30ml – [link] és [link]

Paula’s Choice RESIST Advanced Smoothing Treatment 10% AHA

Mit tud? Az AHA igazi must-have az antiaging bőrápolásban, ami már egy használat után simábbá és puhábbá teszi a bőrt, hosszútávon pedig serkenti a kollagéntermelést, így szuper segítség a ráncok elleni harcban, és halványítja a pigmentfoltokat is. Ebben a szérumban nagy mennyiségű AHA-t, és abból is mindjárt négyfélét találsz.

Kiknek ajánljuk? Ha tudod, hogy szereti az instant eredményeket, akit meglepnél, akkor ez az AHA szérum tökéletes: már egy használat után is reggelre pihepuha bőrt varázsol. Emellett, azoknak is szuper, akik ráncokkal, foltokkal küzdenek, vagy szeretnék azokat megelőzni, minden bőrtípusra.

Mennyi & hol? 13 500 Ft (januárig 12 150 Ft) / 30ml – [link]

La Roche-Posay Cicaplast B5 balzsam + Cicaplast ajakápoló balzsam csomag

Mit tud? A Cicaplast duó 5-5% panthenol-tartalommal a sérült, irritált vagy különösen érzékeny bőr barátja. A B5 balzsam testre és arcra egyaránt használható, gyengéd hidratáló, ami táplál és nyugtat, az ajakápoló pedig kifejezetten cserepes szájak számára ad enyhülést.

Kiknek ajánljuk? Tápláló, hidratáló formulák, bárkinek beválhatnak – különösen a szárazabb bőrűek számára.

Mennyi & hol? 4399 Ft / 100ml + 7,5ml — [link]

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top