Shine

10 kozmetikai apróság karácsonyra a legjobb barátnődnek – vagy neked

Egy barátnő sem fog megsértődni, ha ilyen ajándékot kap.

Legjobb barátnőnek karácsonyi ajándékot vásárolni olyan, mintha egy fontos családtagunkat szeretnénk meglepni valami különlegességgel. Ha a pénz nem számítana, az ötletek tárháza kifogyhatatlan volna, a realitások talaján maradva azonban már fogósabb kérdés, milyen apróság az, ami pár ezer forintból kijön, mégsem valami unalmas tucatcucc, amit ő is megvehetne?

Nos, rossz hír, pár ezer forintért nyilván minden dolog olyan, amit tényleg ő maga is megvásárolhatna, mégis vannak olyan kozmetikumok, amiket mindenki jobban szeret kapni, mint megvenni. Már csak amiatt is, mert a konkrét típusra talán sajnáljuk a pénzt, és a hétköznapokon gyakrabban vonjuk meg magunktól a szépségápolási különlegességeket.

Erre az esetre gyűjtött össze a Krémmánia Magazin tíz ötletet arról, miket tudnátok ajándékozni legjobb barátnőtöknek ötezer forint körüli áron. Meglátjátok, számos cukiság kapható bőven az árszint alatt is, ha pedig picikét többet szántok rá, igazi luxusholmikat is elcsíphettek. Csak aztán meg ne tartsátok őket.

Az ajándéktippeket itt találod »

legjobb baratnok karacsonykor

A legjobb barátnők megérdemlik, hogy valami szuper aprósággal lepjétek meg őket. (Illusztráció: iStockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top