Valentin-napi kozmetikumok azoknak, akik tartják az ünnepet, és azoknak, akik nem

Kozmetikumok, amik elcsábítanak akkor is, ha nem akarod.

Vannak, akik a karácsonyi akciók vége óta várják a Valentin-napot, készülnek és izgulnak, vajon őket mivel lepi meg kedvesük, míg másokat hidegen hagy az egész valentinozás rózsacsokrostul, bonbonostul. Függetlenül attól, hogy te melyik csapatba tartozol, ha szereted a különleges kozmetikumokat, legalább a fél szemedet érdemes a szépségmárkák kínálatára vetned. Limitált kollekciókban ugyanis nincs hiány, de a Valentin-nap hangulatát fokozó, nevükben szerelmes üzeneteket rejtő parfümök, csábító rúzsok is csak arra várnak, hogy valaki szemet vessen rájuk.

Sminktermékek

Yves Saint Laurent – Valentin-napi gyűjtői kiadás

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Valentin-napi gyűjtői kiadás

Két YSL Beauté kozmetikum került bele a márka Valentin-napi kollekciójába, melyek mintázatát Monsieur Saint Laurent emblematikus képeslapjai inspirálták. A Rouge Pur Couture ajakrúzs négy új árnyalatban öltözött a szerelem kígyóját ábrázoló csomagolásba, mellettük a Touche Éclat korrektor kapta meg a különleges díszítést.

Inglot ajakrúzs Swarovski kristályokkal

Inglot ajakrúzs Swarovski kristályokkal

Az Inglot ajakrúzsának egy különleges, vörös árnyalata, a More Than Red kapott ünnepi díszítést, méghozzá nem akármilyet. A Swarovski kristályokkal ékesített csomagolásban érkező ajakszínező elegáns ékköve lehet sminkkollekciónknak.

Guerlain Rouge G ajakrúzs

A luxusmárka 2020-as tavaszi kollekciójában találjuk ezeket az álomszép, cseresznyevirágokkal díszített Rouge G rúzstokokat, valamint két vörös árnyalatot, melyek oldalát szintén apró virágok borítják.

Clarins Water Lip Stain ajakszínező

 

Clarins Water Lip Stain ajakszínező

Nem véletlen, hogy most érkezik a márka újdonsága, a vízszerű textúrájú ajakszínező, mely személyre szabott, tartós, matt és csókálló eredményt kínál, miközben az ajkakon alig érezhető. „Csókold meg, akit csak szeretnél… nyom nélkül!” – hirdeti a márka. Nos, lássuk!

Estée Lauder Pure Envy Sculpting ajakrúzs

Estée Lauder Pure Envy Sculpting ajakrúzs

Az Estée Lauder Pure Envy Sculpting ajakrúzsa Valentin-napra időzítve új árnyalatokban jelent meg, így most már gazdag, telített színeit a legtermészetesebb nude árnyalattól a szenvedélyes vörösig széles skálán megtaláljuk. Az ígéretek szerint nyolc órán át tartó intenzív színt és egész napos hidratálást nyújt ajkainknak.

Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss

Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss

A Bobbi Brown sminkmárka selymes, ultrahidratáló szájfényét 12 fénylő árnyalatban találjuk meg a parfümériákban, a semlegestől egészen az élénk színekig. Parabén-, ftalát-, szulfit-, glutén-, kőolajszármazék- és állati eredetű összetevőktől mentes ajakszínező, mellyel ragacsos érzet nélküli ajaksmink készíthető.

Artdeco High Performance ajakrúzs

Artdeco High Performance ajakrúzs

Az Artdeco rúzsai a Krémmánia legnépszerűbb ajakszínezői között vannak, közülük a luxus textúrájú High Performance ajakrúzsok azok, melyek selymes fénybe vonják, és láthatóan dúsítják ajkainkat, miközben hidratálják is. Színválasztékából a 428-as Red Fire egy valódi, intenzív vörös árnyalat, maga az első osztályú randirúzs.

L’Oréal Paris Les Macarons ajakrúzs

 

A L’Oréal Paris ajakrúzsa szuper választás, ha romantikus vacsorára készülünk. A macaronillatú, matt, folyékony rúzs ugyanis hosszan tartó, intenzív színekben érhető el, ez az ajkaidon lesz még a desszert végeztével is.

Max Factor Colour Elixir ajakrúzs

Max Factor Colour Elixir ajakrúzs

A Max Factor Colour Elixir ajakrúzs shea vajat és avokádóolajat is tartalmaz, így nemcsak intenzíven színezi, de ápolja, hidratálja is ajkainkat. Ruby Tuesday árnyalata egy tökéletesen Valentin-naphoz illő, finoman hűvös, enyhén pinkes árnyalattal gazdagított szín.

Bourjois Volume Glamour Big Lashes szempillaspirál

Bourjois Volume Glamour Big Lashes

Ez a szexiskedően piros csomagolású szempillaspirál a Bourjois legújabb spirálja, mellyel különleges, homokóra alakú keféjének köszönhetően az ígéretek szerint intenzív volumenű, fekete pillákat készíthetünk egy pillanat alatt.

Parfümök

Betty Barclay Tender Love EdP

 

 

Betty Barclay Tender Love EdP

A Betty Barclay parfümújdonsága, a Tender Love egy virágos-gyümölcsös illat, melyben friss, citrusos illatjegyeket, lágy jázmint és fréziát találunk. Csomagolása tökéletesen a Valentin-naphoz illik, dobozkáját pasztellszín szívecskék díszítik.

Jean Paul Gaultier Le Belle EdP

Jean Paul Gaultier Le Belle EdP

Ha egy új, izgalmas illatot keresel magadnak, érdemes kipróbálni a Jean Paul Gaultier 2019 év végi újdonságát, a La Belle parfümöt, mely egy orientális-vaníliás illat, amit mindössze három illatjegy alkot: vanília, körte és vetier. Az üvegcse a márkától megszokott, szexi női testet formázza, melynek glamúros, arany díszítése szépen ellensúlyozza a geometrikus, éles vonalakat.

James Bond 007 Pour Femme EdP

James Bond 007 Pour Femme EdP

Megjelent az első James Bond illatduó, melynek női tagja, a 007 Pour Femme az erős, magabiztos nők számára készült. Az illat az éjszaka virágzó jázmin jegye köré épül, melyet a körte és a mandarin zamatos fejjegyei egészítenek ki, összefonódva a frézia frissítő jellegével. Ahogy az illat kibontakozik, a fahéj, a vanília és a tonkabab meleg tónusai teszik egésszé a parfümöt. 

Carolina Herrera (212) RED VIP Rosé EdP

Carolina Herrera (212) RED VIP Rosé EdP

Az 1997-ben született 212 illat új, limitált változata jelent meg, mellyel a márka kifejezetten a (RED) szervezetet támogatja az AIDS elleni harcban. A fűszeres, virágos, optimista illatban különleges illatjegyek keverednek: megtaláljuk benne a paradicsom, a likőr, a bolgár rózsa és az édes tiramisu illatjegyeket is, melyek érzéki parfümkülönlegességet alkotnak.

4711 Acqua Colonia Lychee & White

 

4711 Acqua Colonia Lychee & White

A Valentin-naphoz időzítve jelenik meg a 4711 új illata, mely gyümölcsös-friss illatkompozícióként a gondtalanság és a könnyedség érzésével ajándékozza meg viselőjét. A korábbi illatokhoz hasonlóan itt is két, egymástól elütő fő alkotórész találkozik, ezúttal a licsi és a fehér menta gazdagítják különleges, egzotikus jegyekkel az illatcsaládot.

Estée Lauder Beautiful Belle EdP

Estée Lauder Beautiful Belle EdP

A luxusmárka parfümje igazi szerelmi vallomás, elegáns, aranydíszítésű üvege romantikus és légiesen könnyed, fehér virágos illatot rejt. Illatjegyei között megtaláljuk a licsi, a mimóza, a rózsaszirom, a narancsvirág, valamint a gardénia, a marcipán és a pézsma illatokat.

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Cologne

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Cologne

A legsötétebb damaszkuszi rózsa illatát találjuk a Velvet Rose & Oud éjfekete üvegében. A Jo Malone London Cologne Intense kollekciójának tagja ez az illat, mely a rózsa illatát egy kevés szegfűszeggel és dekadens pralinéval fűszerezi. Gazdag, virágos illat füstölt tölgyfával körülölelve, mely tökéletes választás Valentin-napra nőknek és férfiaknak egyaránt.

Szépségápolási apróságok

Lush Valentin-nap 2020 kollekció

Lush Valentin-nap 2020 kollekció: Love Locket fürdőbomba és Naked Attraction masszázstömb

Tíz különleges bőrápolóval és fürdőtermékkel (plusz Valentin-napra hangolt díszcsomagolásokkal, szettekkel) rukkolt elő a Lush a szerelmesek ünnepére. Közülük való az eperillatú Love Locket fürdőbomba is, mely apró, pezsgő szívecskéket rejt magában, valamint jázminillatú, szemtelen masszázstömbje, a Naked Attraction.

Le Mini Macaron körömápoló szett

Le Mini Macaron körömápoló szett

A Le Mini Macaron szettje nem más, mint egy macaronra emlékeztető, hordozható LED lámpa, valamint a gélmanikűr elkészítéshez legszükségesebb felszerelések cuki csomagja. A lámpa segítségével mindössze 30 másodperc alatt tökéletesre szárad a körömlakk, méretének köszönhetően pedig magunkkal vihetjük utazásra, sőt USB-töltőjét akár laptopunkhoz is csatlakoztathatjuk, a lámpa pedig még pedikűrözéshez is átalakítható.

Avon Care tápláló testápoló kakaóvajjal

Avon Care tápláló testápoló kakaóvajjal

Az Avon Care kakaóvajas testápolója is ünnepi csomagolásban várja a Valentin-napot. A testápoló eddig nagyon jó értékeléseket kapott a Krémmánián is, ahol 4,94-es átlaggal várja a kakaóvaj-rajongókat.

Miss Sporty 1 Minute To Shine körömlakk

Miss Sporty 1 Minute To Shine körömlakk

Villámgyors körömlakkozásokhoz jól jöhetnek a Miss Sporty lakkjai, melyek ár-érték arányban szinte verhetetlennek számítanak. Valentin-napra a 1 Minute To Shine lakkcsaládból ezt az intenzív, vörös árnyalatú körömlakkot ajánljuk, melyet 220-as sorszám alatt találunk.

Panarom Szerelem illóolaj

Panarom Szerelem illóolaj

A Panarom Szerelem illóolaj-keveréke többek között jojobaolajat, édesnarancs-illóolajat, bársonyvirág-illóolajat, rózsafa-illóolajat, valamint damaszkuszirózsa-illóolajat tartalmaz. A márka ígérete szerint ezzel az izgalmas keverékkel női vonzerőnket erősíthetjük, ha úgy érezzük, hogy mélyebben akarjuk megélni a szépséget és a nőiességet.