Shine

Parfümöt szolgálnak fel a sütemény mellé: Minya Viktória X Costes

Minya Viktória világhírű parfümőrhölgy és az első Michelin-csillagos magyar étterem, a Costes rendhagyó módon ötvözte a kulináris élvezeteket az illatokkal.

Múlt év végén indult a közös munka, amikor a budapesti étterem séfje, Palágyi Eszter desszertkölteménye, a somlói galuska Costes-változata mellé választották ki Minya Viktória 2014-es, tokaji aszú ihlette parfümjét, az Eau de Hongrie-t. Miután látták, mekkora sikere van az íz és illat társításának – no és mert valaki szép magyar szokás szerint megfújta a kiállított parfümöt az étteremből -, úgy döntöttek, ideje új alapokon folytatni a közös munkát.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top