Shine

Ilyen volt Katalin hercegné Szex és New York-pillanata

Carrie Bradshaw is megirigyelte volna cipőválasztását.

Katalin hercegnének úgy tűnik, valóban új stylitja van, ugyanis a napokban tőle finoman szólva is szokatlan cipőben jelent meg egy hivatalos eseményen. A kedvenc nude magassarkúk, visszafogott stílusú stilettok helyett egy csillámborítású tűsarkút viselt, olyat, amiért Carrie Bradshaw szíve is nagyot dobbanna. Katalin hercegné azonban még ezüstcipővel a lábán is hű volt önmagához.

Katalin hercegné csillogó Jimmy Choo cipőben (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Az ezüstösen ragyogó Jimmy Choo Romy 100 Glitter pumpsot ugyanis nem első alkalommal láthattuk rajta, februárban a BAFTA-gálán már megjáratta a csodaszép lábbelit, és bizony ezúttal sem derogált neki, hogy ugyanazt a darabot viselje.

Katalin hercegné a 2019-es BAFTA-gálán (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Öltözéke ezúttal az alkalomhoz mérten visszafogottabb volt, olyannyira, hogy az ejtett vállú, törtfehér ruha inkább csak kiegészítőként funkcionált a csillogó cipellő mellett, míg a stílusban passzoló, Wilbur & Gussie ezüst borítéktáskája már méltó társa volt a lábbelinek.

Katalin hercegné ezüstösen ragyogó Jimmy Choo magassarkúja (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Katalin hercegné ezüst Wilbur & Gussie borítéktáskája (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top