Shine

Férfi kozmetikumok, amik a nőknek is bejönnek

Mert néha a férfiaknak szánt pipere jobban teljesít, mint a női.

Amennyire a férfiak borzonganak tőle, hogy bármilyen krémet kipróbáljanak, ami csajos tégelyben van, úgy mi, nők legalább olyan lendületesen vesszük be a kanyart a drogériában, mikor a férfikozmetikumok sorához jutunk. Pedig ott is találni kincseket, legalábbis erre következtetünk azokból a tapasztalatokból, amelyeket vállalkozókedvű nők tucatjai osztottak meg a Krémmánia oldalán, ahol tekintélyes mennyiségű, férfiaknak szánt kozmetikum is található.

Elolvasva véleményüket, kiválogattunk néhány férfi kozmetikumot, amik nyugodt szívvel lehetnének ott a hölgyek piperepolcán is.

Férfi kozmetikumok, amik a nőknek is beváltak

  1. Két izzadásgátló is népszerű a közösségi oldalon, közülük az egyik a Vichy Homme Izzadásgátló Dezodor, amit már több nőtársunk is elcsent párjától. A hölgyek is elégedettek voltak az erejével, sőt, az illatát sem tartják annyira pasisnak, hogy ne lehessen nyugodt szívvel használni.
  2. Nem, az érzékeny bőrre való Nivea Men After Shave Balzsam nem a lábborotválás utáni szupercucc, ami nélkül nem lehet élni, egész másra jó a készítmény, ha a szükség úgy hozza. A balzsam ugyanis remekül működik primerként, amit még pár éve a Nikki Tutorials szépségvloggere fedezett fel magának, a hír pedig azóta már párszor körbejárta a világot és derült ki róla, hogy valóban nem alaptalan az állítás. Bár célirányosan jó sminkalapot venni sem nagy ördöngösség, azért ha a párotoknak a fehér flakonos after shave van otthon, tudjátok, mire való még.
  3. A férfiaknak szánt bőrápolók tárháza szép lassan drogériás szinten is bővülget, a Balea Men Energy Q10 Szemkörnyékápoló pedig olyan jól sikerült, hogy komoly rajongótábora alakult ki itthon is a hölgyek körében. Jó áron kínál szép összetevőket, a tapasztalatok alapján pedig valóban enyhíti a szemkörnyék puffadtságát, ráadásul illatmentes.
  4. Ha körbeszagolunk a drogériák Old Spice részlegén, gyorsan rájövünk, nem a madaras Old Spice Hawkridge Deo Stift az egyetlen, aminek csajos, de minimum unisex illata van. A farkasos verzió például ugyanígy működik, de a medvés változat narancsos illata sem az a tipikus macsó deó. A Krémmánián több mint százan dicsérték már a dezodor képességeit, ami alapján kategóriájában is az egyik legnépszerűbbnek számít a Krémmánián. 
  5. A Balea Men Sensitive Nappali Arckrém még a krémkritikusok előtt is megállja a helyét, az egyetlen illatanyagot leszámítva ugyanis egészen szép összetevői vannak. Nemcsak hidratáló hatására érkeztek dicséretek, hanem sminkalapként is jól működik, az illata pedig hamar elillan, nem kell aggódni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top